Janisław Napisano 17 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Hmm, mam taki mały problem. mam klamkomanetki shimano 3x8, zdjęte z roweru GF Advance. Chciałem je wystawić do sprzedaży na allegro, ale nie mam najmniejszego pojęcia jak je nazwać - acera czy altus ? Jedyne oznaczenie jakie na nich znalazłem to ST-EF29-8 :029: Mógłby ktoś podpowiedzieć?? Pozdro i dzięki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Napisano 17 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Krótki zrzut z katalogu Shimano 05 STEF29LSBL ALTUS Dźwignia przerzutki /hamulca lewa,3 rzęd., EZ-FIRE PLUS, V-BRAKE, czarna 37 zł STEF29R7AL ALTUS Dźwignia przerzutki /hamulca prawa, 7 rzęd., EZ-FIRE PLUS, V-BRAKE, czarna 37 zł STEF29LSBS ALTUS Dźwignia przerzutki /hamulca lewa, 3 rzęd., EZ-FIRE PLUS, V-BRAKE, srebrna 38 zł STEF29R7AS ALTUS Dźwignia przerzutki /hamulca prawa, EZ-FIRE PLUS, V-BRAKE, srebrna 38 zł STEF29R8AL ALTUS Dźwignia przerzutki /hamulca prawa, 8 rzędowa, do V-BRAKE, czarna 50 zł STEF29R8AS ALTUS Dźwignia przerzutki /hamulca prawa, 8 rzędowa, do V-BRAKE, srebrna 51 zł Pozdrówko informacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.