fbastek Napisano 6 Stycznia 2012 Napisano 6 Stycznia 2012 Witam, chciałbym kupić używany rower do XC, który nie przekroczy ceny 2000 zł. Jakie modele są godne polecenia? W jaki rozmiar ramy celować, żeby jeździło się na nim dobrze, a geometria roweru była zachowana? Mój wzrost to 182 cm.
fbastek Napisano 7 Stycznia 2012 Autor Napisano 7 Stycznia 2012 na ramie Specialized P2 All Mountain 18" nie będzie ok?
Adrianox360 Napisano 7 Stycznia 2012 Napisano 7 Stycznia 2012 polecam poszukać speca rockhoppera PRO, za 2300 można wyrwać jak się dobrze poszuka. A jak budżet ograniczony to model SL Polecam na szukanie sezon wiosna/lato Genialny rower, z przodu reba, avid 5, full deore, lekka, świetna rama, sportowa geometria. Co do SL, rama ta sama, gorszy osprzęt. Ogólnie solidna marka
fbastek Napisano 10 Stycznia 2012 Autor Napisano 10 Stycznia 2012 bardzo szybka sprawa, mam okazję kupić (wydaje mi się, że bardzo okazyjnie) rower Cube LTD Team z 2010 roku w cenie 1700zł, stan bdb+. Powodem sprzedaży jest wyjazd za granicy, a taką cenę wynegocjowałem z ponad 2tyś zł. http://www.bike-center.pl/galerie/c/cube-ltd-team-disc-black_4232.jpg rowerek tak wygląda, a osprzęt w skrócie to: Przerzutki: Shimano Deore / SLX Amortyzator: Rock Shox Reba Dual Air 2010 z manetką Sztyca/Kierownica/Mostek: Easton EA30 Hamulce hydrauliczne: Formula ORO Korba: Truvativ STYLO Pedały: Shimano SPD / Platformowe Poprawiam - model jest 2009, chociaż amortyzator 2010 seryjnie założony. Prawdę mówiąc raczej wątpię, żebym za taką kasę kupił jakiegoś Gianta XTC, albo coś innego na tak fajnym osprzęcie
Krasiak96 Napisano 10 Stycznia 2012 Napisano 10 Stycznia 2012 Jeśli wszystko się zgadza nie kradziony itp. nie zniszczony popękany itp bież
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.