handbikerka Napisano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Witam serdecznie Ponieważ skończył się rok 2011, który w moim odczuciu obfitował w same gwiazdki i perełki, proszę wszystkich o 1% w rozliczeniu podatkowym za ten rok. Pomoc dla mnie to jak wiecie nieoceniona, ogromna i nader potrzebna Rowerem, ale rehabilitacja dla mnie to podstawa Z góry ogromnie i szczerze bardzo dziękuję... Oczywiście, to nie zobowiązujące, każdy ma bowiem prawo sam zdecydować kogo wesprzeć w tych trudnych czasach. Ale ja bardzo bardzo ślicznie dziękuję JAK MOŻESZ PRZEKAZAĆ 1% PODATKU? W zeznaniu podajemy nazwę organizacji - Fundacja Dzieciom Niepełnosprawnym ''Podaruj Uśmiech'' oraz numer jej wpisu do Krajowego Rejestru Sądowego - KRS: 0000245254. Koniecznie z dopiskiem "Ewa Kaczmarczyk" W zeszłym roku z 1% uzbierało się 880zł, to bardzo dużo, zważywszy, że tak naprawdę w tym czasie zbierałam na rowerek Kupiłam za to poduszkę przeciwodleżynową do wózka mego Dzięks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Przenoszę i przypinam do rowerowego na max, tam będzie bardziej widoczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AniaB Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ja już rozliczyłam się z mojego 1% podatku za rok 2011 więc nie mogę pomóc. Swój procent przekazałam na dzieci za wschodu http://www.1procentdzieciom.pl Oczywiście dzieci najuboższe i ciężko chore. Przecież to nasze, polskie dzieci z Kresów, którym należy pomóc walce o zdrowie i życie. Myślę, że wybrałam bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.