LUKASZ1980 Napisano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Witam wyrocznię.Panowie, mam pytanie natury technicznej, a mianowicie; posiadam korbę FC-M521( 44-32-22); z tyłu mam przerzutkę RD-M531 - odległość między kułeczkami 10 cm, czyli długi wózek. Miałem zamontowaną kasetę CS-HG80-9 (11-28), ale nie przyjęła nowego łańcucha hg-53. Zużyły mi się cztery najmniejsze zębatki. Tak więc, moje pytanie brzmi: czy przerzutka obsłuży kasetę 9(12-25) - taką szosową; największe zębatki są mi zupełnie zbędne. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 5 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ta przerzutka jest przecież oficjalnie na 9 biegów, więc bez problemu da radę, tym bardziej z kasetą szosową. P.S "kułeczkami"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKASZ1980 Napisano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 OK temat uważam za zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 da rade ale w przyszlosci mozesz zmienic na krotki wozek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.