goly33 Napisano 20 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Maxxis Fly Weight 330, oponka 1,95 waga 330g lub mniej o kilka g osobiscie jezdze na hutchinson bull dog i bardzo sobie cenie oponki tej firmy lecz niestety nie idzie ich dostac pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 20 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 prawda ze na asfalcie Explorery sa wolne i ogólnie ciezko sie na nich jezdzi. Jestem troche innego zdania. Na małym ciśnieniu toczą się prawda - klocowato, ale jak trochę więcej powietrza wbijemy to toczą się przyjemnie i nawet bez większych oporów. Zresztą wbrew przeznaczeniu opony więcej jeżdze na niej szosą niż w terenie. I nie ściera się szybko co jest plusem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 20 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Jestem troche innego zdania. Na małym ciśnieniu toczą się prawda - klocowato, ale jak trochę więcej powietrza wbijemy to toczą się przyjemnie i nawet bez większych oporów. Zresztą wbrew przeznaczeniu opony więcej jeżdze na niej szosą niż w terenie. I nie ściera się szybko co jest plusem. Zgadzam sie z Toba Nie dam sobie wmowic ,ze na Explorerach sie zle jezdzi po asfalcie ,bo w koncu troche przesmigalem na nich. Oczywiscie nie tylko asfalt ,ale duzo tego bylo i jak dla mnie to przyjemne oponki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 20 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Ostatnio nawet ktos na kontenderach maraton przejechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.