goly33 Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 Maxxis Fly Weight 330, oponka 1,95 waga 330g lub mniej o kilka g osobiscie jezdze na hutchinson bull dog i bardzo sobie cenie oponki tej firmy lecz niestety nie idzie ich dostac pozdrawiam
Paviarotti Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 prawda ze na asfalcie Explorery sa wolne i ogólnie ciezko sie na nich jezdzi. Jestem troche innego zdania. Na małym ciśnieniu toczą się prawda - klocowato, ale jak trochę więcej powietrza wbijemy to toczą się przyjemnie i nawet bez większych oporów. Zresztą wbrew przeznaczeniu opony więcej jeżdze na niej szosą niż w terenie. I nie ściera się szybko co jest plusem.
Mody Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 Jestem troche innego zdania. Na małym ciśnieniu toczą się prawda - klocowato, ale jak trochę więcej powietrza wbijemy to toczą się przyjemnie i nawet bez większych oporów. Zresztą wbrew przeznaczeniu opony więcej jeżdze na niej szosą niż w terenie. I nie ściera się szybko co jest plusem. Zgadzam sie z Toba Nie dam sobie wmowic ,ze na Explorerach sie zle jezdzi po asfalcie ,bo w koncu troche przesmigalem na nich. Oczywiscie nie tylko asfalt ,ale duzo tego bylo i jak dla mnie to przyjemne oponki
dayus Napisano 20 Listopada 2006 Napisano 20 Listopada 2006 Ostatnio nawet ktos na kontenderach maraton przejechał
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.