adshaker Napisano 17 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Składam lekie koła i szukam lekkich ale w miare tanich piast pod tarcze 32 szpr. Chciałbym żeby były lżejsze od XT (tzn. <800g z zaciskami) ale nie aż tak drogie jak DT 240 czy Soul. Co byście mi doradzili? Widziałem jakieś Reborny Rh, Woodman itp., warto się w to pakować? I jeszcze 1 pytanie: czy pod tarcze nadadzą sie szprychy DT Revolution? Ważę ok. 63kg wiec chyba dadzą rade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DENI Napisano 17 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 sprzedaje takie piasty ,w dobrej cenie ,zerknij a tak poza tym ja sie nie skusze na revo do tarcz po prostu jak widze posty typu 'podczas ostrego hamowania obrecz wygina sie o centymetr ale zawsze powraca' to ja wysiadam tez duzo nie waze - 55kg dzisiaj ale wole jednak proste kola a piasty - kup dt hugi 240 pod nazwa magura pro okolo 250zl ,waga 165g lub dt onyx pod nazwa magura comp lub hayes srebrnyokolo 150zl waga okolo 210-220 (nie pamietam dokladnie !) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adshaker Napisano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Dzięki za radę ale gdzie te Magury wyczaić bo to chyba graniczy z cudem? Nigdzie takich nie znalazłem poza 1 modelem na Allegro, ale ja potrzebuję czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DENI Napisano 17 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 na allegro byly magury comp i pro te pierwsze stala cena 150zl drugie 250zl niedawno (2tyg temu) byla czarna pro dosc rzadko goszcza na allegro zazwyczaj sa srebrne hayesy (onyxy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.