mateusz7991zajt Napisano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Witam. Mam do was pytanie, mianowicie zauwżyłem na moim amorku lekkie smugi (prawie nie widoczne) o barwie przeźroczystej. I teraz pytanie do was czy to jest związane z wadą amora czy może jest to Brunox którym go smaruje? Dodam że smugi te zbierają sie na prawiej goleni bardziej niż na lewej. Amortyzator jest prawie nowy, używany 3 miesiące. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czajnik Napisano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 witam u mnie tez tak było w reconie na początku, jest to olej z gąbek smarujących pod uszczelkami kurzowymi z czasem będzie go coraz mniej. Po wykonanym serwisie i nasączeniu gąbek znów będzie więcej. A na początku gdy amor jest nowy radził bym oszczędnie z brunoxem ponieważ wypłukuje ten olej z gąbek smarujących. A ten olej smaruje lepiej niż brunox Ja swojego amora mam ponad pół roku i ani razu nie użyłem brunoxa cały czas lagi smaruje ten olej, zbieram tylko brud czystą szmatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz7991zajt Napisano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 A co ile powinno sie robić taki przegląd ? Dodam że amortyzator pracuje w dosyć trudnych warunkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Najlepiej zajrzeć do dolnych goleni co 1-2 miesiące, a olej w tłumiku wymienić co pół roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz7991zajt Napisano 15 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Dzięki, temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.