Schwefel Napisano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 A masz tu jakiś używany rower? Raty masz w tym sklepie a jak lokalizacja nie pasuje to już musisz radzić sobie sam (google nie boli a konkretne nazwy masz podane). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avrukk Napisano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 A myślałeś nad zakupem ramy i zużytych zupełnie, zardzewiałych części, i przełożeniem tego co się nadaje ze starego roweru? Myślę, że wyszło by trochę taniej niż 1000zł, a skoro chcesz na to brać kredyt to z kasą pewnie krucho. Poza tym nie powinieneś tak całkiem odrzucać używanych bo może wychaczysz coś niezłego, za niezłe pieniądze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 A tak przy okazji to cóż to jest za przełącznik? na od gazu przeca.... te rower które wybrałeś są dla niewymagających, raczej miejsko-wiejskie nie mtb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokulus25 Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Nowy za 1000zł to możesz kupić Rockrider 5.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProCombat Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Za 1000 złotych to kupisz taki rower że po dwóch latach będzie wyglądać jak twój aktualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Mnie się wydaje, że ten post to jakaś podpucha, rodzaj testu czy coś... ludzie przecież tacy naprawdę nie są, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Rower za 1000 zł wytrzyma więcej niż dwa lata kolego ProCombat. Mam starego Gary Fishera z 2003 roku. W momencie kupna miał osprzęt altus-acera, amor Rock-shox na sprężyna-elastomerze, jedno ściennych obręczach i najtańszych piastach shimano, rurki stalowe, zwykłe pedały alu, siodło ze skóry z plastikowego węża Rurki dość szybko wymieniłem na aluminiowe budżetowe. Napęd przez 9 lat wiadomo, zużywa się - to się go wymieniało. Koła chodzą do dziś, choć maja przetarte obręcze od hamowania. Przerzutki wytrzymały ponad 10 000 km, miały już lekkie luzy więc dla świętego spokoju wymieniłem. Rama, amor, manetki, siodło, pedały, hamulce i alu rurki chodzą po dziś dzień i wszystko gra, no może poza amorem, który mimo, że prawie już nie pracuje, to nie złapał luzów i trzyma się kupy. Rower ma blisko 20 000 km przebiegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.