Skocz do zawartości

[do 1100zl]Dla początkującego kolarza cross

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam poszukuję jakiegoś górala crossa do 1100zł takiego do jazdy po szosie i po lasach i w miare wydajnego z dobrym osprzetem , dla początkującego kolarza . Bardzo wdzięczny bym był za szybkie odpowiedzi bo rower na zaraz potrzebny do trenowania

Napisano

To poszukujesz górala czy crossa, bo to różnica zasadnicza. Chcesz używanego czy nowego? Jaki rozmiar, ew ile masz wzrostu? Do 1100zł na pewno nic nowego nie znajdziesz z dobrym osprzętem, z używkami również ciężko. Ew. mogę Tobie zaproponować poszukania Cubel LTD CLS z 2011r, widziałem jego przecenionego na ok 1500zł, co i tak wykracza poza Twój budżet...ale jakbyś już znalazł to warto dozbierać.

Napisano

To poszukujesz górala czy crossa, bo to różnica zasadnicza. Chcesz używanego czy nowego? Jaki rozmiar, ew ile masz wzrostu? Do 1100zł na pewno nic nowego nie znajdziesz z dobrym osprzętem, z używkami również ciężko. Ew. mogę Tobie zaproponować poszukania Cubel LTD CLS z 2011r, widziałem jego przecenionego na ok 1500zł, co i tak wykracza poza Twój budżet...ale jakbyś już znalazł to warto dozbierać.

Może być nowy albo używany chociaz ci z klubu mówią żebym używanego kupił bo są lepsze i tansze

55 kg mniej więcej / 180cm

I raczej chce crossa bo wszyscy je maja i wychwalaja bo sa uniwersalne

Napisano

A ten będzie dobry na szosę ? ROMET Huragan 26 jest przecena za 1200 warto brać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...