Skocz do zawartości

[do 2500zł] Rower MTB/Cross

SeSo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich!

Jest to mój pierwszy post na forum.

Chciał bym was poprosić o podpowiedzenie mi w kupnie roweru do jazdy turystycznej, z bardziej sportowym zacięciem. Potrzebuje roweru który będzie jak już wcześniej wspomniałem jednocześnie stosunkowo wygodny do połykania km ale i w wakacje żebym mógł pozwiedzać bocznymi ścieżkami góry. Od roweru oczekuje tego aby spisywał się po zmianie opon w miarę na asfalcie. Moje parametry to 92 kg wagi, 180 cm wzrostu, 80cm długości nogi od krocza do ziemi. Rower oczywiście może być używany jak i nowy. Tym co mnie ogranicza jest cena, maksymalnie mogę wydać 2500 zł na "nowy" rower. Oczywiście ucieszył bym się gdyby osprzęt był Sramowski ale za te pieniądze nie oczekuje fajerwerków.

Za odpowiedzi dzięki z góry.

SeSo

Napisano

Zaproponuję Kellys Salamander Orange 2011r.Mieści się w cenie,nowy.Manetki Sram X5,tylna X5,przód Alivio.Hamulce hydrauliczne Shimano.Następny Romet Jolene(rama dla Ciebie 19")2 z 2009r.Przerzutki Sram,manetki X5.Hamulce Avid BB5.Rower nowy.Rama wzocniona.Możesz je kupić:rowerzysta.pl

Napisano

Z MTB z sportowym zacięciem gt zaskar sport 2011 L ? Albo jakiś Cube attention 2011 20''. Bo z tegorocznych będzie ciężko.

Napisano

"Oczywiście ucieszył bym się gdyby osprzęt był Sramowski" - Stwierdzenie nie do końca mówi że autor chce SRAM. W większości przypadków korzystniej jest dobrać lepszą ramę/amor/koła niż napęd a w tym przedziale cenowym będzie to bardziej istotne. Stąd moje typy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...