Biera Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Witam ostatnio gdzieś na forum obił mi się o oczy link do strony firmy, która podobnie jak kcnc wytwarzała ładne, lekkie części rowerowe (śrubki, rogi, zaciski itd itp). Niestety link mi uciekł, a poszukuję właśnie takich firm (poza dartmoorem i tune oczywiście) znacie jakieś? pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 4 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 AEST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 o to to to! śliczne, macie jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 farandnear http://www.farandnear.com.tw/product/main.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witeq Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Jest jeszcze Aerozine i Mortop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 a kojarzycie jeszcze firmę produkującą kolorowe wózki przerzutki shimano? Kiedyś jakaś firma związana z shimano wypuściła chyba całe zestawy do tuningowania, ale nie pamiętam jak się ona nazywala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 4 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Fibre Lyte - Cycle Products - Inner Gear Mech Plates EDIT: A, sorry, przeczytałem 'karbonowe' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Fibre lyte tylko z karbonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 na light bike'u podrzucili mi tą nazwę yumeya się ta firma nazywa, ale wózka kolorowego nie mieli, tylko ze złotym motywem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordon91 Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Jeszcze jest taka marka jak KEIL z lekkimi,fajnymi częściami. Zdaje się,że ostatnio jakiś portal o nich pisał.... http://leichtkraft.com/produkte.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 ...i jeszcze: http://www.frmbike.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Woodman , Token . Swiss Comp , Mortop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 a2z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.