rybciasum Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Witam, mam problem, ostatnio zdjąłem opone (race king 2.2, drutowa), wywinąłem na drugą stronę w celu wyszczotkowania (wpadł mi jakiś paproch który przebijał dętki, a jeżeli to nie paproch, to będe wiedział że opona do wyrzucenia), i wygięły mi się obydwa kanty opony, tzn zawinęły w oponę, jeden do środka drugi do zewnątrz, co z tym fantem zrobić ? EDIT : Znalazłem paprocha, teraz zostało mi uporać się z tym rantem ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
after Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Rękami odegnij ;p Jak dasz radę włożyć na obręcz, to załóż i napompuj dętke myślę, że samo się uformuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Też tak myślę, ale czy to na pewno zdrowe dla opony, i czy da się ona założyć na obręcz, zaraz spróbuje, odgiąć rękoma nie potrafie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
after Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 I jak? Ostatnio miałem podobny przypadek, (też mam Race Kingi) jakaś gałązka wbiła mi się między obręcz a oponę, wyglądało to jakby koło było scentrowane, po wyjęciu wróciło do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Okazało się że opone wywinąłem na odwrót w lewą stronę, a z powrotem w prawą stronę , po odwinięciu dwa razy w dobrym już kierunku wszystko poszło ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.