c1ach Napisano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Hej, w zasadzie zdecydowałem się na te opony i...no właśnie. Nigdzie ich nie ma. Ktoś wie gdzie je można teraz kupić w Polsce ? Wysłałem zapytanie do dystrybutora, ale na razie cisza... Takie jak tutaj: WTB Moto Raptor 26" x 2.24" (52/54) DNA Bead Race MotoRaptor Kevlar Bead New | eBay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 2 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Zerknij tutaj: WTB Opona 2,24 MUTANO RAPTOR RACE w kategorii Strona główna Âť Opony Âť WTB - Szczegóły - Sklep Rowerowy grawitacyjny.pl - części i akcesoria rowerowe @Edit: Faktycznie pomyłka - to nie te opony. Chociaż Moto Raptor też tu są, tyle że w wersji Comp (drut), nie Race: WTB Opona 2,24 MOTO RAPTOR COMP w kategorii Strona główna Âť Opony Âť WTB - Szczegóły - Sklep Rowerowy grawitacyjny.pl - części i akcesoria rowerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Mam takie, oryginalnie założone w Felcie z 2008r. tyle że 2,1". Generalnie takie sobie. Po 4000km (50%teren/50%asfalt) zrobiły sie slicki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Franio - to nie jest ta opona. Przyjrzyj się nazwie Stefan - miałeś mutano czy moto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolinii Napisano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 http://www.grawitacyjny.pl/wtb_opona_2_24_moto_raptor_comp-22115/ tyle że druciak To dobra opona a w stosunku cena/jakość nawet bardzo dobra, owszem zużywa się dość szybko ale ma porównywalne właściwości jezdne co rubber queen 2.2. Szkoda tylko ze balon ma mały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Czytanie ze zrozumieniem jednak leży u większości forumowiczow...albo wzrok Opona ma być do zadań specjalnych, więc zużycie nie jest dla mnie priorytetem. Przyczepna guma musi być miękka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 NIE POLECAM tej opony.... test będzie nie długo u mnie na stronie więc jeżeli Ci się nie pali to proponuję poczekać. Mam wersję 2,4" Race. Wersja COMP czyli drutem zbrojona była DUŻO lepsza tyle, że sporo cięższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Nie ukrywam, że chcę wersję race głównie ze względu na wagę, no i zwijane można zabrać do plecaka, z druciakami trochę gorzej. W każdym razie poczekam na Twoją reckę, skoro jest taka ogromna różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Stefan - miałeś mutano czy moto ? Moto. Miękka guma, generalnie nie mam porównania do innych opon wiec nie mam co sie wypowiadać, jak dla mnie w terenie dawały radę bardzo dobrze. Jedne co to tak jak wspomniałem po ok.4000km zrobiły sie slicki (przekładke robiłem chyba 2 razy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 No różnica jest tylko, że nie w tę stronę którą byśmy oczekiwali.... Test będzie za jakieś 14 dni :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ja mam Moto 29"x2.1. Tu po 4000 km klocki są całe i zdrowe. Natomiast wygląda to tak jakby chciały się odkleić od całej opony. Mogę na mail'a wysłać zdjęcia z tymi pęknięciami wtedy będziesz miał jasność. Natomiast własności jezdne w terenie bardzo dobre. Na asfalcie też się toczą ale na pewno nie tak jak Nano;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.