Skocz do zawartości

[opony] WTB Moto Raptor 2.24 Race

c1ach

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Czytanie ze zrozumieniem jednak leży u większości forumowiczow...albo wzrok ;)

Opona ma być do zadań specjalnych, więc zużycie nie jest dla mnie priorytetem. Przyczepna guma musi być miękka :)

Napisano

NIE POLECAM tej opony.... test będzie nie długo u mnie na stronie więc jeżeli Ci się nie pali to proponuję poczekać. Mam wersję 2,4" Race. Wersja COMP czyli drutem zbrojona była DUŻO lepsza tyle, że sporo cięższa.

Napisano

Nie ukrywam, że chcę wersję race głównie ze względu na wagę, no i zwijane można zabrać do plecaka, z druciakami trochę gorzej.

W każdym razie poczekam na Twoją reckę, skoro jest taka ogromna różnica :)

Napisano
Stefan - miałeś mutano czy moto ?

Moto. Miękka guma, generalnie nie mam porównania do innych opon wiec nie mam co sie wypowiadać, jak dla mnie w terenie dawały radę bardzo dobrze. Jedne co to tak jak wspomniałem po ok.4000km zrobiły sie slicki (przekładke robiłem chyba 2 razy).

Napisano

Ja mam Moto 29"x2.1. Tu po 4000 km klocki są całe i zdrowe. Natomiast wygląda to tak jakby chciały się odkleić od całej opony. Mogę na mail'a wysłać zdjęcia z tymi pęknięciami wtedy będziesz miał jasność. Natomiast własności jezdne w terenie bardzo dobre. Na asfalcie też się toczą ale na pewno nie tak jak Nano;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...