Skocz do zawartości

[rama] otarcie a wytrzymałość

broklyn20

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Widze Trek z alledrogo :) ...

Też sie nad nim zastanawiam / zastanawiałem bo chyba go w koncu nie kupie.

Jak dla mnie na roczną rame używaną sporadycznie przez starszą osobe to ma za dużo wad :)

Strach pomyslec jak ta rama bedzie wygladała po kolejnym roku uzywana codziennie przez młodszą osobe ... a w opisie ze niezniszczalna ;)

Otarcie jak każde inne od zaciągnięcia łańcucha ... tylko zaciągnięcie od łańcucha przy jeżdzie starszej osoby po mieście... to albo źle ustawiona przerzutka (w tej klasie sprzętu ze sklepu raczej tak nie wyjechał) albo jednak nie od jazdy po mieście pod starszą osobą ...

Pozdrawiam

Napisano

broklyn20 ty się nie sugerujesz ja dmucham na zimne :)

Ja sie chyba zdecyduje na inną używke ... taką którą będę mógł "pomacać" :)

Jak tego Treka ewentualnie kupisz podziel się pierwszym wrażeniem.

Pozdro

Napisano

Ja od tego allegrowicza kupiłem w listopadzie ramę treka 8500 tylko że w stanie idealnym -nową. Faktycznie rama, która do mnie przyszła to nówka ze zdemontowanego roweru. To co opisał w aukcji było prawdą. Zabezpieczenie przesyłki również świetne.

Jak chcecie kupić od niego to targujcie się. Myślę, że za 700 zł sprzeda. Koleś z tego co się orientuję to jeździ w maratonach i prowadzi sklep rowerowy.

Napisano

Rama dotarła. Stan jest rzeczywiście idealny, to otarcie naprawde niewielkiem, myślę że nieraz po jednym maratonie rama wygląda gorzej. Można znaleźć zaedwie kika zadrapań. na razie zakup uważam za trafiony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...