Jack Danniels Napisano 17 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Jak w temacie. Ma ktoś może namiary na dilera cywilnych, albo streetowych kolekcji Scotta, Dainesse, albo Foxa?? Ceny w katalogu są obłędnie wysokie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teru Napisano 17 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Od kiedy weszlem na strone to juz 2 zle umieszczony post... 41 postow i niepotarfisz dobrze umiescic tematu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Danniels Napisano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Wiem, wiem, to z pośpiechu w testach wrzuciłem, nie spojrzałem na dział. Proszę o przeniesienie do "odzieży" jeśli to możliwe. Ja nie potrafię... Z góry serdeczne dzięki. Przepraszam moderatorów za dodatkową pracę. TeRu: do upominania służy priv. Twój post to OT i daruj sobie głupie uwagi jeśli nie masz do powiedzenia nic w temacie. Myślę że na tym możemy zakończyć oftopik. Może ktoś nosi np. dżinsy Scotta? Jakiej jakości to ciuchy? Design maja bardzo fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekpasti Napisano 17 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 heh ja mam bluze foxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Tanio to tylko na allegro poza nim to kupa kasy:/ a mi by było szkoda żeby kupowac po to by mieć lisa na klacie. Na rower bym kupił do normalnego chodzenia nie bardzo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Danniels Napisano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 To nie chodzi o szpanowanie liskiem na bluzie, mi się po prostu podobają takie ubrania, mają fajny krój, kolorystykę o gólnie są fajne i nie są takie same jak to co jest w sklepach, na targach i w supermarketach. Zreszta i tak mało kto będzie wiedział co to znaczy fox, dla większości populacji to jakaś nieznana bazarowa marka. A ja preferuję markowe ciuchy bo na tandetę która zaraz się zniszczy mnie nie stać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 25 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Nie ma to jak "trzy paski na ramionach" co??? Jak szukasz czegoś oryginalnego do szpanu to zajrzyj do katalogu FOXa z tym że ja oprócz loga to niemogę się dopatrzeć w tych ciuchach niczego nadzwyczajnego(kolorystyka standardowa, krój też)... pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DC Napisano 25 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 http://www.gregorio.pl nieprzeglądałem nawed ale myśle że i tak drogo będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.