Skocz do zawartości

[ciuchy] "cywilne" ciuchy Scotta i Dainesse

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, wiem, to z pośpiechu w testach wrzuciłem, nie spojrzałem na dział. Proszę o przeniesienie do "odzieży" jeśli to możliwe. Ja nie potrafię... Z góry serdeczne dzięki. Przepraszam moderatorów za dodatkową pracę.

TeRu: do upominania służy priv. Twój post to OT i daruj sobie głupie uwagi jeśli nie masz do powiedzenia nic w temacie.

Myślę że na tym możemy zakończyć oftopik.

Może ktoś nosi np. dżinsy Scotta? Jakiej jakości to ciuchy?

Design maja bardzo fajny.

To nie chodzi o szpanowanie liskiem na bluzie, mi się po prostu podobają takie ubrania, mają fajny krój, kolorystykę o gólnie są fajne i nie są takie same jak to co jest w sklepach, na targach i w supermarketach. Zreszta i tak mało kto będzie wiedział co to znaczy fox, dla większości populacji to jakaś nieznana bazarowa marka.

A ja preferuję markowe ciuchy bo na tandetę która zaraz się zniszczy mnie nie stać.

Nie ma to jak "trzy paski na ramionach" co???

Jak szukasz czegoś oryginalnego do szpanu to zajrzyj do katalogu FOXa z tym że ja oprócz loga to niemogę się dopatrzeć w tych ciuchach niczego nadzwyczajnego(kolorystyka standardowa, krój też)...

pozdrower

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...