7day Napisano 1 Stycznia 2012 Napisano 1 Stycznia 2012 Witam. Wkrótce stanę się posiadaczem Kross'a Evado 2.0. Rowerek ten nie posiada błotników, a bardzo by się przydały w deszczowe dni. Budżet to 200 zł, na przedni i tylny błotnik. Czekam na propozycje i dziękuję za chęć pomocy.
enkoder Napisano 1 Stycznia 2012 Napisano 1 Stycznia 2012 Polecam Zefal No Mud, sprawdzone, używam, komplet to mniej niż 100zł. Trochę zabawy przy zakładaniu ale razem z rowerem wyglądają rewelacyjnie. Właśnie ze względu na montaż od jakiegoś czasu chodzą mi po głowie błotniki Accent Black Hawk (dostępne na 2012r.), może zmienię.
ElDiablo Napisano 1 Stycznia 2012 Napisano 1 Stycznia 2012 Nie wypowiadam sie na temat innych błotników, sam empirycznie nie sprawdziłem. Mogę za to polecić w pełni Topeak Defender M1/M2. Dla mnie pełna rewelka. Miękkie, byle jaki upadek nie powoduje uszkodzeń. Mnie się udało ale fest nauczyłem latać rower. A i tak po wymianie mocowania- koszt - 20 zł (bardzo istotne, nie trzeba kupować całego nowego błotnika) działają nadal. Chronią zadek jak trzeba, przód relatywnie też - ale z zasady tam więcej wody i/lub błota. No i co ważne łatwy szybki demontaż bez narzędzi przy transporcie na aucie itp... Zdecydowanie polecam!
7day Napisano 2 Stycznia 2012 Autor Napisano 2 Stycznia 2012 Mogę za to polecić w pełni Topeak Defender M1/M2.Bardzo ciekawe błotniki, wezmę je pod uwagę. Dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.