Alpek Napisano 1 Stycznia 2012 Napisano 1 Stycznia 2012 Siema wam wszystkim !!! Czy wiecie co to za rama, bo to jakieś podejrzane a, kumpel chce kupić: http://allegro.pl/sprzedam-rower-bmx-w-dobrym-stanie-bardzo-tanio-i2028321399.html
Mod Team Franio Napisano 1 Stycznia 2012 Mod Team Napisano 1 Stycznia 2012 Najlepiej zapytaj o ramę sprzedawcę, choć wątpię żeby on sam coś o niej wiedział. Zauważ, że rama jest uszkodzona
Alpek Napisano 2 Stycznia 2012 Autor Napisano 2 Stycznia 2012 Wiem widziałem że rama jest uszkodzona. Ale jak już mówiłem ja tego nie chcę kupić A wiecie jaki jest sprzedawca na pewno sam nie wie co to za rama. Szkoda że nie wiecie ale spox. To dla mojego dobrego kumpla szukam.
Pysiek Napisano 2 Stycznia 2012 Napisano 2 Stycznia 2012 To stary Mongoose! Ale nie pamiętam jaki model... Co do ramy, to za tą cenę na pewno się lepszą rame znajdzie. Stare Mongoose są może i wytrzymałe ale bardzo ciężkie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.