Mod Team bikergonia Napisano 1 Stycznia 2012 Mod Team Napisano 1 Stycznia 2012 a czego oczekujesz od pulsometru? jakie dyscypliny uprawiasz i na jaki poziomie? czy ma to byc "maszyna z wizjami na przyszłośc?
slawomir Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Napisano 3 Stycznia 2012 Ja jestem w kategori juniora i szukam raczej sprzetu profesjonalnego na pare lat. a dyscyplina to kolarstwo
bikerboy Napisano 19 Stycznia 2012 Napisano 19 Stycznia 2012 Ja jestem w kategori juniora i szukam raczej sprzetu profesjonalnego na pare lat. a dyscyplina to kolarstwo. Do analizy treningu jak i najlepszej kontroli organizmu tylko Polar. Garmin to po prostu gps z prostym pulsometrem. Rs800cx od Rxc5 różni na plus dla rs800 to że ten posiada wyskościomierz barometryczny..co w kolarstwie jest istotną funkcją -szczególnie mtb.. Ja tez stałem przed takim wyborem i wybrałem Rs800cx..choc gdyby rcx5 miał wysokościomierz ,może wziąłbym jego.Ale tutaj z kolei analiza treningu tylko na stronie polara..a w rs800cx w Polar Pro Trainer5 na swoim komputerze.
ciuciu Napisano 19 Stycznia 2012 Napisano 19 Stycznia 2012 Jak kolarstwo to moze sigma rox 8 lub 9 wszystkie funkcje ma i mozna do kompa wszystko zrzucic i licznik rowerowy przedewszystkim i nie obciaza sie kiery bo wszystko w jednym.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.