GibkiBondo Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Witam, Interesuje mnie wymiana tarcz oraz klocków do Oro k-24 w celu poprawy siły hamowania, bez względu na warunki pogodowe (modulacja i ewentualne piski są tu mniej istotne). W sezonie jesienno-zimowym, szczególnie podczas opadów jakość hamowania pozostawia wiele do życzenia. Dotychczas używałem fabrycznego osprzętu z tarczami 180/160. Amor to RS Pike. Nie mam doświadczenia z zamiennikami dlatego nie chcę wywalać pieniędzy w błoto. Jeżeli chodzi o finanse...ma być to zrobione raz a dobrze. Bardzo proszę o pomoc znawców tematu. Pozdrawiam, GibkiBondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 1 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Wypadałoby zacząć od przeczytania tego tematu http://www.forumrowerowe.org/topic/94727-klocki-do-tarczowek-polecane-i-niepolecane-zamienniki/ Ten wątek zamykam,bo nic nowego się raczej nie pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.