Szogun123 Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Witam! Jakie macie plany na właśnie rozpoczęty rok 2012 związane z rowerem lub też nie ? Moje plany na 2011 rok zostały zrealizowane tylko w połowie..., a w tym roku chciałbym m.in. - wykręcić 10 tys. km - przejechać 300km dniówkę - pobić rekord prędkości (69,63km/h) - troszkę schudnąć - dalej ulepszać maszynę - zakupić troch więcej ubranek rowerowych - zacząć składać coś do FR/DH jeśli finanse pozwolą - zacząć startować w maratonach - zdać dobrze maturę i dostać się na studia - zaliczyć jakieś nietypowe podróże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Ja mam dość ambitnw plany i wymagania do mojej osoby w roku 2012 : - 20-30 open na Mega u Golonki - pierwsze miejsce wsrod juniorow w klasyfikacji generalnej - pociągać się coś na szosie - dokończyć skladanie 29era (do konca lutego) - polepszyć się na zjazdach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubWelnowski Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Ja mam w planach startować w jakiś małych rajdach w których mógłby brać udział 13 latek. I oczywiście chcę dalej dbać o bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Motyla noga, ja corocznie zakładam ten temat, a tu proszę... Więc u mnie tak: - 4 kkm w roku - pokonać Główny Szlak Sudecki - pokonać Beskidzki Szlak Enduro - pokonać Szlak Orlich Gniazd - do minimum ograniczyć wydatki na rower No i chyba to tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo111 Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 na 99% nowy rower, co rok planuje uderzyc w alpy ale nieuderzam, a poza tym cieszyc sie jazdą na bajku po beskidzkich szlakach:) czego wszystkim życze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Ja bym chciał tylko dwóch rzeczy: przejechać minimum 7000km nie mieć problemów zdrowotnych a reszta to jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Machnac znow, ale nie jeden raz 200km w trybie non stop po gorach, zaliczyc GSE i tego typu przygody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Moje plany? : nowe hamulce, przynajmniej na przód : nowy kokpit : troszkę zmniejszyć gabaryty brzucha zwanego przez moją dziewczynę 'bojlerem' : odchudzić siebie i rower : przejechać ze 3-4 maratony, gdzieś w okolicach 200miejsca na Mega powinno być okej dla amatora : przejechać ~5000km w sezonie : namówić moją dziewczynę do uprawiania... jakże pięknego sportu jakim jest rowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Machnac znow, ale nie jeden raz 200km w trybie non stop po gorach, zaliczyc GSE i tego typu przygody. Panie, napisz tylko kiedy, a piszę się z Tobą na GSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Hmm... >Nowa rama i kokpit >Rowerowe wakacje w górach >Brak problemów zdrowotnych(tutaj raczej nie mam wpływu) >Jakieś lokalne ściganka >I dużo przyjemności z jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter127 Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 -Złożyć do marca swój rowerek -Nie połamać się znów w tym roku (przez 4 lata pod rząd bez złamania sie nie obeszło) -Zrobić w końcu swoje 70 km na dzień -Zrobić progress w umiejętnościach Szczęśliwego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy1986 Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 -przejechać 10.000km -wyprawa poznań-białowieski park narodowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Moje ambitne plany są takie - przejechać polskie wybrzeże (Świnoujście - Hel) - jakikolwiek maraton w górach - lajtowy wypad w Beskidy lub okolice - zapoznanie nowych zapaleńców 2 kółek - jak się uda to może wkręcić się gdzieś do serwisu rowerowego Również wszystkim życzę wszystkiego dobrego, spełnienia założeń, planów i marzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tasiorasior Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 -kilka maratonów z cyklokarpaty -do Ustrzyk Górnych i z powrotem w jeden dzień (z domu dokładnie 200km w obie strony) -ulepszyć rowerek ale najważniejsze: -JEŹDZIĆ KIEDY SIĘ DA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvin Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 - utrzymać roczną liczbę kilometrów na poziomie 4000 - zrobić 200 +- 20 km w jeden dzień - odwiedzić singletrack pod smrkiem - uzbierać na 29er - zaręczyć się - żyć pełnią życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 cel główny: wreszcie wystartować w MTBTrophy i być open w TOP100, a do tego regularne miejsca open 50-75 u GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Panie, napisz tylko kiedy, a piszę się z Tobą na GSE Powiem tak, bo nienawidze dziecinnych obiecywanek. Prawdopodobnie bedzie to z dnia na dzien, jak ostatnio na trasie Medralowa- Turbacz- Chocholowska...,i jezdzie z kumplem, ktorego slabosci i mocne strone znam od dziesiecioleci...,ale gdyby cos nie wyszlo...Masz jak w banku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asp891 Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Moje plany: -zmiana w napędzie przechodzę na srama x9 i chce się przekonać do spinek w łańcuchu - zrzucić do marca parę kilo - polepszyć technikę na zjazdach - 8-10 tys km -polepszyć rekord prędkości do pobicia 70km/h - marzeniem było by miejsce w pierwszej 15 generalki na dystansie GIGA u Golonki -przejechanie jakiejś etapówki - i chyba na razie najważniejsze, wyleczyć skręconą kostkę w Sylwestra:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Moje plany to tak: 1. Do kwietnia złożyć nową maszynkę (potrzebna kasa) 2. Jak najszybciej kupić SPD 3. Wystartować w kilku edycjach Skandii i Mazovii oraz zająć zadowalające miejsca 4. Zrobić dniówkę co najmniej 100km 5. Przejechać przez sezon co najmniej 4 tys km 6. Oczywiście poprawić swoją kondycję 7. Kupić więcej ciuchów rowerowych 8. Dobrze napisać test gimnazjalny (wiem, młody jestem ) 9. Dostać się do dobrego liceum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka33 Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Czuje się jak w zerówce, ale... Moje plany noworoczne to: 1. Skończyć węglową szmatę 2. Dojechać do Katowic rowerem 3. Dobrze zdać maturę i dostać się na studia 4. Znaleźć mieszkanie, w którym będę mógł trzymać rower swój i swojej wybranki w godziwych warunkach 5. Przestać być cip*ą na trasie 6. Po dwóch latach wyleczyć kolano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 a co tam plany 2012: 1. Zejść z waga do 75kg (z 85) 2. Lepiej się odżywiać 3. Zrealizować plan treningowy cele 2012: 1. Zdobyć przynajmniej jedno podium w kategorii (elita) w maratonach kresowych 2. Zmniejszyć średni czas do pierwszego zawodnika open w maratonach kresowych do 6-12min 3. Top 4 w kategorii w maratonach kresowych (wynik na koniec sezonu) 4. Top 15 open w maratonach kresowych (wynik na koniec sezonu) 5. Wziąć udział w jednym maratonie z cyklu Mazovia i awansować z ostatniego do I sektora 6. Zaliczyć gwiazdę mazurską 7. Jak będzie czas to szarpnąć 400km w <13h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Megan23 Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 - zakupić szoskę - podium na Szlaku Solnym w generalce - 25 open mega GG, 5M1 - powalczyć na Majce, Konwie - może Trophy- ale wątpie - zjazdy, zjazdy... - nie połamać się na wyżej wymienionych - z zakupów została szoska, koła i część napędu - jeszcze jestem w 2 liceum no ale matura tuż tuż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Ja też będę walczył o podium na szlaku solnym i spartakiadzie młodzieży w MTB, no i spróbuję zakwalifikować się do spartakiady na szosie , po za tym chcę wymienić sztycę, amortyzator i mostek w rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Wystarczy mi solidnie przepracowana zima i niezawodny sprzęt, wtedy reszta się sama ułoży. I jeszcze dobrze byłoby w końcu przejechać mazovię24 albo jakąś etapówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GChmiel Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 U mnie dość skromnie: - jeździć częściej niż w tym roku, - "zarażać" rowerem kolejnych znajomych, - zrobić w 24h ponad 200km, - zbliżyć się lub przekroczyć prędkość 70km/h (niestety nie mam szosy), - może wystartować w jakichś zawodach w okolicy, - przekroczyć 2-3 granice rowerem (Słowacja, Ukraina na bank). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.