Skocz do zawartości

[serwis] Sprawdzony serwis - Warszawa

asked

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Odgrzeję trochę temat z 2009 roku.

Szukam jak najlepszego mechanika, który profesjonalnie zaplecie koła TYŁ i PRZÓD ewentualnie wykona inne prace serwisowe.

Chciałbym mieć pewność, że nowe koła nie będą się sypały tylko dlatego, że ktoś pokpił sprawę. :)

Jeśli macie jakieś propozycje, piszcie.

Łukasz

Osobiście polecam sieć sklepów "skleprowerowy.pl". Mają kilka punktów w Warszawie. Wszystkie info na stronie www.skleprowerowy.pl.

Zaplatałem koła u serwisanta na Powiślu i muszę przyznać, że pełen profesjonalizm. Przejeździłem cały sezon a koła nie maja żadnego bicia. Nie jest to może najtańszy z

serwisów, ale na pewno godny zaufania.

Serdecznie polecam.

Z pobieżnej lektury kosztów np zaplatania to Swiat roweru jest droższy niż przeciętna warszawka, ale z drugiej strony to wlasnie od nich wyszło moje najmocniejsze tyle koło jakie do tej pory miałem więc z perspektywy czasu dużo lepiej było dać trochę więcej na początku a później mieć święty spokój.

• 3 tygodnie później...

Polecam legion na gorczewskiej, mam 4 koła i wszystko chodzi. Pamiętaj, że nawet najlepiej zaplecione koła na kiepskich komponentach będą się sypały.

Polecam też sklepik Velmar u mnie w Piastowie (o ile chce Ci sie jechac), właściciel w kwestii serwisu ma chyba bzika. Słyszałem, że dobrze ogarnia temat.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...