Taszar Napisano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Witam! W poszukiwaniu ramy do maratonów i wyścigów, wpadłem na dość ciekawą propozycję mianowicie chodzi mi o ramę SARS model Assassin, którego cena na allegro wynosi 600zł tylko bez haka przerzutki. Chciałbym poznać wasze opinie o tej ramie i ewentualnie inne propozycje ram pod V-brake do 800zł. Mam 176cm i ważę 68kg. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cosiestaosie Napisano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Centurion Backfire Corratec X-Vert No Saint Kross Cube no jest w czym wybierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taszar Napisano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Centurion'a ciężko chyba dostać, Corratec ciężki, No Saint to jedynie urian który czytałem że nie jest dość sztywny bocznie a Angel'a już nie robią pod V-brake, Cube'a też ciężko dostać pod V'ki. Jedynie Kross A6. Ma może ktoś tą ramę i może coś o niej napisać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.