Arkowiec1929 Napisano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Witam Chciałem zapytać jakie powinienem kupić pivoty (i gdzie je znajdę) do amortyzatora FOX RL 100mm ? Czy takie z Darta 2 by pasowały ? Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mixchris Napisano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 W FOX'ie RL bodajże jest gwint 8mm także te powinny pasować: http://allegro.pl/piwot-wkrecany-cp-042-m8-1-25-i1970241343.html Najlepiej jak byś zmierzył... koleś z Allegro ma w sprzedaży również 10mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Pochwal się jeszcze gdzie dorwałeś foxa pod v-ki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Piwoty z RST pasowały do RS'a tylko, że nie były całe wkręcone więc coś tam powinieneś dobrać. Najlepiej zrobić tak jak napisał mixchris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada93m Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Nie chcąc pisać podobnego tematu podepnę się tutaj. Czy pivoty z Suntour'a będą pasowały do RST ? próbowałem ale bardzo ciężko szło na początku i nie wiem czy to jest jakiś inny gwint czy ten stary "klej" tak to trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.