rzezniol Napisano 6 Stycznia 2012 Autor Napisano 6 Stycznia 2012 Tak więc kupiłem dziś Cube Reaction 2008 ... rozpoczynam przygode z budową roweru. Mam nadzieję że wszystko bedzie OK, koszty mnie nie zjedzą a rozmiar bedzie pasował . Pozdrawiam
Mod Team durnykot Napisano 6 Stycznia 2012 Mod Team Napisano 6 Stycznia 2012 koszty mnie nie zjedzą Na początku każdy ma taką nadzieję.
rzezniol Napisano 6 Stycznia 2012 Autor Napisano 6 Stycznia 2012 ;-) Wesprzyjcie dobrym słowem a nie tak od razu wdeptać w ziemie ... Pozdro
Mod Team durnykot Napisano 6 Stycznia 2012 Mod Team Napisano 6 Stycznia 2012 Pozbądź się złudzeń.......
kadargo Napisano 6 Stycznia 2012 Napisano 6 Stycznia 2012 Będziesz miał finalnie świetny rower, na super ramie.
Mod Team durnykot Napisano 6 Stycznia 2012 Mod Team Napisano 6 Stycznia 2012 W który włożysz koszmarnie dużo pieniędzy. Rower to bezzwrotna inwestycja.
rzezniol Napisano 6 Stycznia 2012 Autor Napisano 6 Stycznia 2012 I tego się trzymam ... ma byc satysfakcjonujący. Rower to nie inwestycja ... To nie akcje, obligacje ... Wiele zakupów mija się z definicją inwestycji ... Rower to hobby a hobby kosztuje ... Rower jest w garażu na forum, można śledzić jak się będzie rozwijał ... Krytyczne uwagi i trafne wskazowki mile widziane :-D Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.