rafalek940 Napisano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Witam Kupuje polara x725 patrząc na ceny ird polara można chycić się za głowę Macie może jakieś zaminniki ? Komputer z systemem xp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Używam poniższej i działa bezproblemowo: http://images.okazje.info.pl/p/komputery/1876/i-tec-port-podczerwieni-irda-na-zlaczu-usb-1-1-usbirda-.jpg Kupowałem na Allegro za kilka zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbikeer Napisano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 mam irde z kablem, która współpracuje na 100% z tym polarem bo sam używałem. Jak chcesz to za friko mogę Ci podesłać, tylko koszt wysyłki (19zł DHL). Pisz na PW jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Pod XP będzie działać prawdopodobnie 95% ird z allegro, wiec nie masz co kombinować. Pod Win 7 64 bardzo ciężko znaleźć coś taniego i działającego, ja mam taką z 2004 roku i ona działa, reszta to loteria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.