rybciasum Napisano 29 Grudnia 2011 Napisano 29 Grudnia 2011 Witam, ostatnio na allegro znalazłem okazję, i kupiłem spodnie 3/4 na szelkach, ocieplane, z ocieplanymi kolanami, na polarku, pod to zakładać jakieś getry termoaktywne i dopiero na nie takie spodenki ? Ocieplenie wygląda całkiem spoko, myśle że wytrzymają temperatury wiosenno-jesienne aczkolwiek martwi mnie że może mi być zimno w kostki i łydki :|
ACextreme Napisano 29 Grudnia 2011 Napisano 29 Grudnia 2011 Ja bym takie spodenki (bardzo popularne w UK) połączył z ocieplaczami na nogi - od kolana do kostek. To powinno zapewnić Ci pełen komfort. W zależności jaki materiał jest od wewnętrznej strony twoich spodenek możesz na mrozy zakładać bieliznę termoaktywną pod spód, chyba że właśnie materiał wewnętrzny spodenek ma właściwości, które najlepiej działają na skórze.
rybciasum Napisano 29 Grudnia 2011 Autor Napisano 29 Grudnia 2011 spodenki właśnie pochodzą z UK, firma sprzedaje raczej tam, ocieplacze na nogi to to samo co same nogawki? http://allegro.pl/nogawki-ocieplacze-ochroniacze-rowerowe-voler-i2025965099.html takie zdałyby egzamin ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.