bigos97 Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Witam, jako że kolega wstępuje do grupy rowerowców szukam dla niego roweru do max 1500. Stwierdziliśmy z kolegą ze unibike viper może znajdzie się gdzieś za 1500 lub ciut mniej. Poszukałem po sklepach ale nigdzie nie ma tak tanio. i pytanie czy znajdę gdzieś go w cenie 1500zl max ? Kolor obojętnie rozmiar ramy 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nemo2009 Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Poszukałem po sklepach ale nigdzie nie ma tak tanio. Może rowerzysta.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 1570 a kolega ma max totalny 1500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweloko Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Rower najtaniej kupisz za 1579zł. http://www.rowerzysta.pl/cross/rower-crossowy-unibike-viper-gts-2011.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spaju Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 http://www.rowerzysta.pl/cross/rower-crossowy-unibike-viper-gts-2010.html?keyword=Unibike+Viper A to nie styknie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 oooo, myślę ze tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweloko Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Ten model jest niedostępny, więc nie ma co się łudzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spaju Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 W takim razie nie pozostaje wam nic innego jak dołożyć te 80 zł na model z 2011 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Rower już doszedł, zabieramy się za skręcenie i pewnie regulację. Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nemo2009 Napisano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Rower już doszedł, zabieramy się za skręcenie i pewnie regulację. Temat do zamknięcia To może napisz jak wypadła pierwsza jazda,sniegu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 rower jest kolegi ale dziś się nim przejadę to napiszę co nieco w wielkim skrócie. Bardzo dobry rower za rozsądne pieniądze, amor pracuje w miarę dobrze, cały napęd świetnie pracuje, wygodne siedzenie, ładna kolorystyka Jak dla mnie przydała by się gięta kierownica ale nie narzekam. polecam ten rower!. Ale i tak wolę swoją maszynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.