Skocz do zawartości

[Pedały]Pedały platformowe do 80 zł

Czeczen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,przymierzam się do kupna platform,do ok 80 zł,ale nie wiem czy znajdę coś dobrego.

u mnie w mieście mogę kupić :

Dartmoor Uptown

Bop Can Can

I może jeszcze jakieś inne w trzecim sklepie,ale dopiero po nowym roku otwierają.

Od razu mówię że nie jestem zapalonym riderem,od czasu do czasu jakieś 30 km zrobię,a tak to po lesie sobie hulam z dwie godzinki.Skakać też nie skaczę,czasem jakiś rów jest to nie będę nosił roweru.

Może ktoś by mógł polecić pedały do tych 80 zł najlepiej w Gliwicach lub w Zabrzu(No a jak nie to tak,żebym rowerem sobie dojechał).Mój kumpel ma te Bop'y gdzieś rok,może trochę więcej i jest zadowolony,ale może w tej cenie coś lepszego się znajdzie?

Podpinam się pod temat. Szukam pedałów do nieco agresywniejszej jazdy (żadne ekstremalne zjazdy, ani skoki), które będą w miarę dobrze trzymać but i nie rozpadną się po uderzeniu w coś twardego (kamień, krawężnik itp.). Chcę wydać możliwie jak najmniej.

Moje typy:

DARTMOOR JELLY

DARTMOOR COOKIE

AIM FREESTYLE

FISHBONE BITE ME

Napiszcie coś o tych konkretnych modelach. Jak u nich z wytrzymałością, ślizganiem się buta itd.

Hmm specjalnie dobrych pedałów nie potrzebuję,mam rocznego gianta boulder'a z nylonowymi pedałami i nie mają żadnych luzów ani nic,tylko ciężko chodzą,po popchnięciu max 3 razy się obrócą,ale to od nowości.A zmieniam bo mają słabe trzymanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...