Czeczen Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Witam,przymierzam się do kupna platform,do ok 80 zł,ale nie wiem czy znajdę coś dobrego. u mnie w mieście mogę kupić : Dartmoor Uptown Bop Can Can I może jeszcze jakieś inne w trzecim sklepie,ale dopiero po nowym roku otwierają. Od razu mówię że nie jestem zapalonym riderem,od czasu do czasu jakieś 30 km zrobię,a tak to po lesie sobie hulam z dwie godzinki.Skakać też nie skaczę,czasem jakiś rów jest to nie będę nosił roweru. Może ktoś by mógł polecić pedały do tych 80 zł najlepiej w Gliwicach lub w Zabrzu(No a jak nie to tak,żebym rowerem sobie dojechał).Mój kumpel ma te Bop'y gdzieś rok,może trochę więcej i jest zadowolony,ale może w tej cenie coś lepszego się znajdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Miałem te bopy i powiem Ci że żadna rewelacja, po błotnych jazdach musiałem je rozbierać, a i luzy pojawiły się bardzo szybko,Natomiast dartmoorów używał mój kupel i chyba jeszcze gorsze niż bop.Słabsze trzymanie, a uszczelnienie to po prostu kpina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Podpinam się pod temat. Szukam pedałów do nieco agresywniejszej jazdy (żadne ekstremalne zjazdy, ani skoki), które będą w miarę dobrze trzymać but i nie rozpadną się po uderzeniu w coś twardego (kamień, krawężnik itp.). Chcę wydać możliwie jak najmniej. Moje typy: DARTMOOR JELLY DARTMOOR COOKIE AIM FREESTYLE FISHBONE BITE ME Napiszcie coś o tych konkretnych modelach. Jak u nich z wytrzymałością, ślizganiem się buta itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Gdyby nie musiał dobrze trzymać stopy, to poleciłbym jakiegoś accenta na maszynach.Natomiast dobra platforma to koszt przynajmniej 150zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czeczen Napisano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Hmm specjalnie dobrych pedałów nie potrzebuję,mam rocznego gianta boulder'a z nylonowymi pedałami i nie mają żadnych luzów ani nic,tylko ciężko chodzą,po popchnięciu max 3 razy się obrócą,ale to od nowości.A zmieniam bo mają słabe trzymanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djwiocha Napisano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Ja mam te fishbone i mogę je polecić, nawet dobrze trzymają a i uszczelnienie w miarę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.