rs8 Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Witam zastanawiam sie nad tym hamulcem na przód http://allegro.pl/show_item.php?item=2005104878 czy przewód o długośći 90cm wystarczy do ramy 22" i amorka Raidona 100mm? Jakieś opinie na temat tego hamulca, warto? Będzie używany do spokojnej jazdy mtb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 28 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Pewnie że wystarczy, jeszcze będziesz mógł się nim owinąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rs8 Napisano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 A opinia na temat hamulca, warto go brać czy lepiej dołożyć i kupić coś lepszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Nie uważasz, że zamiast pytać czy starczy kabla lepiej jest po prostu wziąć centymetr do ręki i zmierzyć odległość od zacisku do kierownicy? http://endurorider.pl/2007/03/shimano-br-m525/ miałem takie hamulce i byłem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qdlaty123 Napisano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Wydaje mi się że koledzy już wszystko powiedzieli Dodam że aktualnie 90cm starczyło mi przy amortyzatorze 170mm i kierownicy 785mm (mufa z dystansami ok. 180mm) - tyle że zyskałem na krótkim mostku i adapterku do tarczy 203mm na 4 śruby. Weź kawałek pancerza (jak masz) lub sznurek...ostatecznie taśmę rozwijaną...ustaw porządaną krzywiznę i zmierz nie ma innej opcji...ale jak planujesz wymianę amora w najbliższym czasie to też weź to pod uwagę - chociaż wymiana pancerza to też nie jest szał cenowy (tylko po co 2 razy) Może masz tylny hamulec tarczowy to też możesz przykręcić na chwilkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponerek Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 · Ukryte przez durnykot, 9 Stycznia 2012 - Post bez sensu Ukryte przez durnykot, 9 Stycznia 2012 - Post bez sensu hm Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.