Platek Napisano 16 Lutego 2006 Napisano 16 Lutego 2006 heja! Ja i moja dziewczyna szukamy towarzyszy na wyjazd rowerowy do Kenii. - termin: czerwiec-wrzesień 2006 - miejsce: Pd-zach Kenia, wybrzeże - wyjazd niskobudżetowy – śpimy w większości na dziko, gotujemy sami itp. itd. - wymagany w miarę dobry rower - jeździmy bez przegrzewki – byle do przodu... - orientacyjny koszt ok. 5-6 tys.PLN (koszt całkowity) Lecimy do Nairobi samolotem. Na miejscu do przemieszczania się chcemy używać tylko rowerów (inne środki transportu tylko w ostateczności). Jeśli jesteś zainteresowana/y taką propozycją pisz: kuba-tuba@o2.pl P.S. nie szukamy partnerów do seksu zbiorowego!!
BART_osz Napisano 16 Lutego 2006 Napisano 16 Lutego 2006 Jak to jest ogloszenie "dla jaj" to mnie rozsmieszylo :lol: - kombinacja z nikiem dziala a jak faktycznie to prawdziwy plan - to respekcik - plan ambitny :wink:
Pawel_P Napisano 16 Lutego 2006 Napisano 16 Lutego 2006 No to wielka szkoda! Bo juz chcialem sie zglosic na te wyprawe. Sex grupowy na lonie natury z nosorozcami i sloniami w tle. Bardzo mnie zmartwiliscie. Ale, jesli jeszcze zmienicie zdanie to napiszcie o tym.
Platek Napisano 16 Lutego 2006 Autor Napisano 16 Lutego 2006 no sory... ogłoszenie jest na poważnie jak sie ogarne troche w najbliższym lub troche dalszym czasie to zrobie jakąs małą stronke z info o wyjeździe. Kombinacja z nickiem jest nieprzypadkowa - w końcu to Grupa Upał to musi byc ciepło Jeśli ktos nie musi osiągac nie wiadomo jakich szczytów a ma ochote na przejażdżke po Afryce to zapraszam po szczegóły na maila. Szukamy jakichś kompanów. A o tym seksie grupowym napisałem, żeby sie nie odzywali żartownisie ... sory, nie wyszło ... pozdrawiam
Kaska Napisano 17 Lutego 2006 Napisano 17 Lutego 2006 Wyprawa zapowiada sie bardzo ciekawie. Tez kiedys marzyla mi sie taka wyprawa...
Pawel_P Napisano 17 Lutego 2006 Napisano 17 Lutego 2006 Ani przez moment nie myslalem, ze to jest blef (wycieczka). Tylko troche mnie sprowokowalo ostatnie zdanie. Zycze powodzenia w realizacji planu. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.