Skocz do zawartości

Serwis rowerowy - Kielce

bol3k

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam kieleckich forumowiczów i od razu do was pytanie jaki serwis rowerowy polecacie w Kielcach - chodzi mi dokładnie o nabicie sterów - nie mam do tego cierpliwości ani sprzetu.

Pozdrawiam Bolesław

Napisano

Ck Bikeshop na Kordeckiego. Nigdzie indziej bym nie ryzykował. A już doświadczyłem kilka serwisów w Ck i nie mam za miłych wspomnień z nimi poza CK Bikeshop.

Napisano

Ck Bikeshop na Kordeckiego. Nigdzie indziej bym nie ryzykował. A już doświadczyłem kilka serwisów w Ck i nie mam za miłych wspomnień z nimi poza CK Bikeshop.

No i burza trzeba zadzwonić i omówić się jakoś.

• 3 miesiące temu...
Napisano

Dzięki temu wątkowi trafiliśmy do tego serwisu i wielkie dzięki za to!

Mieliśmy awarię roweru na trasie w Łysogórach.

Dzięki szybkiej i skutecznej naprawie mogliśmy kontynuować naszą wyprawę :).

Cena + jakość + czas naprawy = polecamy!

Ruda i Rufi z Bydgoszczy

Napisano

no bo co tu dużo pisać - aktulanie jest to najlepszy serwis wg. Kieleckiej społeczności.

Ceny idą równo z sercem włożonym w prace - są najniższe w mieście i myślę, że długo będą.

no i w sytuacjach awaryjnych opisanych jak wyżej serwisant ( Puchatek ) zazwyczaj znajduje czas niezależnie od dnia, czy też jego pory; czego nie możemy się spodziewać u serwisów w innych sklepach ;)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Korzystając z sytuacji że rower akutalnie stoi w owym serwisie to mogę póki co pochwalić serwisanta za kontakt :) Dzwonił, smsował co jest do zrobienia, wymiany itd. Jedyny problem miałem z dojazdem, ponieważ serwisu szukałem 20min błąkając się obok ulicy Kordeckiego, na którą z początku trafić nie mogłem, ale nawigacja w telefonie mnie uratowała :) .Resztę dodam gdy rower odbiorę.

Napisano

Ja wczoraj oddałem rower do serwisu CKBikeShop przy ulicy Kordeckiego 77 parę minut po godzinie 18:00 (ahh, błąkałem się po ulicach i również GPS w telefonie mnie uratował, a czynne do 18:00), ale podjeżdżam niepewnie do płotu i pytam "Przepraszam, można się jeszcze załapać?". Pan otworzył furtke i bez problemu przyjął mój droższy rower marketowy do wyregulowania przerzutek przód i tył. Powiedziałem co mi przeszkadza, co trzeba zrobić i pytam na kiedy będzie gotowe, "jutro do południa będzie można odebrać". Dosłownie nie wierzyłem, ale OK. Miałem nadzieję że zostawiam mojego złomka w dobrych rękach i nie myliłem się. Dziś o 11:09 dostałem SMSa "Rower Arkus gotowy do odbioru. Łączny koszt to 28,20 zł.". Po godzinie 13:00 odebrałem rowerek, tak jak pan uprzedał dzień wcześniej, trzeba było wymienić linke, pancerz, końcówke linki i pancerza od tylnej przerzutki. Zapłaciłem, podziękowałem i ruszyłem w drogę powrotną. Byłem dosłownie zdumiony tym jak płynnie i przednia i tylnia przerzutka wrzucała i zrzucała łańuch na większą i mniejszą zębatke (na tyle Shimano Tourney, a z przodu też Shimano, ale bliżej niezidentyfikowany).

Moja ocena: 5/5, lepiej chyba tego zrobić nie można ;).

Pozdrawiam!

Napisano

Również polecam CKbikeshop :) Odbierając mojego Leader'a byłem w szoku, przegląd policzył 10zł, a klocki umówione 60zł, więc dokupiłem jeszcze chwyty Turnera i jestem zadowolony :) Koszt mały ponieważ piasty są na mechanikach więc nie miał dużo do roboty, wytłumaczył mi wszystko ładnie pięknie co się z manetką stało, wszystko sprawnie i szybko, a kontakt z klientem zasługuje na pochwałę, raz mnie zdziwił sms o godzinie bodajże 7:20, gdzie już pracował przy rowerze :)

Cały serwis gorąco polecam !

5/5

Innego serwisu w Kielcach nie wybiorę :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Pozwólcie że się dopytam - te bidony jakieś przyzwoite są bo właśnie szukam 500ml małego dla córkibo większy nie wchodzi i 1000ml dla siebie - ceny są całkiem całkiem ale marki nie znam

Napisano

Tak, są dosyć przyzwoite jak za tą cenę. Właściwie są super na tle konkurencji za podobne pieniądze. Nie można ich co prawda porównywać do tych najlepszych ze specjalnymi ustnikami niekapkami ale też nie kosztują 40 zł sztuka.

• Mod Team
Napisano

Z Enervitem stoi mój kolega na ŚLR. Jego stronka to: http://makra-sport.p...o=oferta&cid=24 Myślę, że spokojnie możesz u niego odebrać osobiście w Kielcach. Zadzwoń i się umów.

No właśnie chciałem przy okazji na ŚLR kupić, ale ostatnio jakoś nie widzę żadnego stoiska na lidze. Kolega już nie wystawia się na maratonach?

Napisano

Spotkałem się z nim wczoraj na Pierścienicy podczas MP. Pytałem o to samo. Odpowiedział, że ostatnio zdarza mu się nie stać ze straganem z pewnych względów. Na zeszłorocznych MP się wystawiał, na tegorocznych nie. Lepiej więc się z nim skontaktować w sprawie zakupów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...