nabial Napisano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 trafila mi w rece kolarka na grupie sory 3x9 i klamki sa szalenie daleko od baranka...jak je przyblizyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 albo podłożyć takie gumy ( co są w pudełku jak się kupuje nowe ) albo kupić inaczej giętego baranka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erico329 Napisano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 moze masz za wysoko klamki ustawioe opuść je i powinno byc ok , ewentualnie jakis dziwny baranek ;] Ja nigdy ie zwracałem uwagi na odległosc klamek moze dlatego ze przy sorze potrafie z dolnego chwytu bez problemu zmienic przelozenie cypelkiem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Do klamek zawsze są dorzucane gumy/podkładki. Musisz ściągnąć łapy (te gumowe) i tam się zmienia. Jak cchesz to podeślę Ci skan instrukcji oryginalnej. Daj znać na PW jak co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.