Duckbill Napisano 16 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Wiem że nasze forum ma swoją koszulkę ale zobaczcie co Bikeworld wymyślił LINK Warto zauważyć że zestawik prezentuje się całkiem przyzwoicie. A cena jest iście kusząca 269 pln za całość... Może i my byśmy w tym sezonie pokusili się o resztę ciuszków do kompletu do koszulki ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 16 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Pomysł naprawdę dobry, ale z tym trzeba chyba do Miecia a co do ciuszków bikeworldu naprawdę fajne i ładne przydały by się jeszcze skarpetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 18 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Ja tam na razie zbieram na forumową koszulkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 18 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Szkoda tylko, że czerwone Przypasiłyby mi np. niebieskie. Ale cóż trzeba lookać za innymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 18 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Eee tam czepiacie sie juz tych kolrow... wazne zeby sie dobrze czuc w ubranku... mi akurat kolor najmniej przeszkadza... Ja mysle ze sie skusze na ten zestawik... mam nadzieje ze bedzie sie dobrze nosic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 19 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Jak pisałem fajne ale wole coś luźnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pebe.pl Napisano 19 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Co do kolorokow.... NIe wiem czy zauwazyliscie, jak sie przeglada zdjecia z maratonow to najczestsze kolory to czarny polaczony z czerwonym. Najprostsze przyklady: Born Maraton Racing Team, kilkanasie teamow z promocji Ski Team-u. Jak zakladalem inna koszulke niz "teamowa", wystrczolo ze miala kilka jasnych elementow(w moim przypadku bialo-czerwona) to bylo mnie widac z kilometra ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 JA jestem za tym żeby Mieciu pomyślał o koszulkach nie typowo do xc tylko także o luźnym kroju........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naiLo Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Dokladnie tez jestem za luznym krojem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.