Skocz do zawartości

[zestaw odzieży] Bikeworld

Duckbill

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiem że nasze forum ma swoją koszulkę ale zobaczcie co Bikeworld wymyślił LINK

Warto zauważyć że zestawik prezentuje się całkiem przyzwoicie. A cena jest iście kusząca 269 pln za całość...

Może i my byśmy w tym sezonie pokusili się o resztę ciuszków do kompletu do koszulki ???

Napisano

Pomysł naprawdę dobry, ale z tym trzeba chyba do Miecia a co do ciuszków bikeworldu naprawdę fajne i ładne przydały by się jeszcze skarpetki :P

Napisano

Eee tam czepiacie sie juz tych kolrow... wazne zeby sie dobrze czuc w ubranku... mi akurat kolor najmniej przeszkadza... Ja mysle ze sie skusze na ten zestawik... mam nadzieje ze bedzie sie dobrze nosic...

Napisano

Co do kolorokow.... NIe wiem czy zauwazyliscie, jak sie przeglada zdjecia z maratonow to najczestsze kolory to czarny polaczony z czerwonym. Najprostsze przyklady: Born Maraton Racing Team, kilkanasie teamow z promocji Ski Team-u.

Jak zakladalem inna koszulke niz "teamowa", wystrczolo ze miala kilka jasnych elementow(w moim przypadku bialo-czerwona) to bylo mnie widac z kilometra :wub: )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...