Show Napisano 24 Grudnia 2011 Napisano 24 Grudnia 2011 Witam wszystkich Szukam jakichkolwiek informacji na temat roweru Btwin Subsin. Chodzi mi o części zamontowane w rowerze. Na przykład chce wymienić obręcz ale nie wiem jaką mam aktualnie założoną, ile on waży itd. Pisałem do firmy Btwin ale nie uzyskałem żadnej odpowiedzi. Jeśli ktoś posiada takie info to proszę o pomoc. Z góry dziękuję Pozdrawiam
Mod Team Franio Napisano 26 Grudnia 2011 Mod Team Napisano 26 Grudnia 2011 Wujek google bywa niezastąpiony: Let me google that for you "Koło przednie i tylne: Obręcze dwukomorowe aluminiowe 32mm szerokości, boki szlifowane, opony K-Rad 26 lub 24 x 2.3 z przodu i Kenda NPJ 26 lub 24x2.1 z tyłu. Zastosowano obręcze aluminiowe dwukomorowe 36 szprych, (ponieważ są trwalsze od jednokomorowych) razem z aluminiowymi piastami przystosowanymi do hamulców tarczowych" - tyczy się to modelu Subsin Double Evo, nie wiem jaki ty masz. Myślę, że więcej informacji o tych obręczach nie znajdziesz.
Show Napisano 26 Grudnia 2011 Autor Napisano 26 Grudnia 2011 Tyle to ja przeczytałem przed kupnem rwr. Ale dzięki za pomoc! Bo chodzi o to że w tym rowerze wszystkie 'znaki firmowe' są usunięte. I nie mogę znaleźć jakiej firmy jest ta obręcz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.