kazafaza Napisano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 HO HO HOo-: Drogie dzieci czy byliście grzeczni w tym roku? Czy dostaliście fajne prezenty czy rózgą przez tyłek? Generalnie nie prosząc o żadne rowerowe dodatki(wiadomo że kto wie najlepiej co potrzebuje jak nie potrzebujący?) pan Gwiazdor podrzucił mi lampkę czołową Petzl'a. Całkiem dobrze daje, fajny szeroki kąt światła...aż chyba zaraz na testy wyskoczę na rower w ramach pasterki żeby zgubić choć część kalorii które dziś pochłonąłem A co u Was? POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiewiór Napisano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Okulary B'Twin 700 ^^ z 4 parami szkieł na jakie warunki są czerwone/różowe szkła? Na gej party? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Fizik Tundra 2 biało czarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soliner Napisano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 nie jestem pewniem czy to był Pan Gwiazdor, ale wreszcie są Crossride Mavic'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Buty Specialized Sport MTB oraz rękawiczki Giro Zero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktor Napisano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Ochraniacze na kolana z membrana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Z tych rowerowych to rogi boplight i kurteczka Rogelli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Easton Monkey Lite SL + przewodnik rowerowy po Tatrach + rękawiczki zimowe Endury + Maxxis Crossmark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wszoltysik Napisano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 (edytowane) GPS holux GR-260, niestety bez polskiego menu Edytowane 25 Grudnia 2011 przez wszoltysik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 crosso dry big red Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysi3kk Napisano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 a ja sprawiłem sobie koła ZTR Olympic/ Novatec D711/712SB/ Sapim Laser/ Sapim polyax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RufusBiker Napisano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 siodełeczko WTB PURE V Team, rękawiczki GIRO MONACO, i tarcze XT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djk Napisano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Gra rowerowa wykonana samodzielnie przez naszą przyjaciólkę. Gra przygotowana w oparciu o nasze rowerowe historie. Oprócz zabawy można się wzruszyć wspominając niektóre momenty Zdjęcie u mnie na blogu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JemJogurt Napisano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Licznik sigme, oraz odzież termiczna na aktualna pogodę , myślę, że gwiazdor odwiedzi mnie jeszcze i kupię sobie nowe pedały . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 (edytowane) a ja dodam aż zdjęcie bo aż miło patrzeć maleństwo ale piękne Edytowane 25 Grudnia 2011 przez netta1987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Zwykle piszemy z żoną "listy do św. Mikiego", ale kiedy w rozmowie testującej wspomniałem o kierownicy i usłyszałem "Ale chyba już masz kierownicę?", zrozumiałem, że nie tędy droga. Wykreśliłem z listu wszystkie elementy, które "już w rowerze są" i dopisałem "uzasadnione", np. kask i zimowe rękawice. W efekcie dostałem kask MET Kaos i rękawice Endura Deluge, a kierownicę Race Face Turbine i mostek Loaded kupiłem nie mówiąc słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelLUB Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 buty spec mtb comp kurtka endura helium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi