Skocz do zawartości

[1000-1300zł] rower do lekkiego FR

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

WItam, jestem nowy na Forum, chciałbym zacząć składać rowerek na wiosne tak do 1300zł do lekkiego FR i DH, a że praktycznie nie mam zielonego pojęcia o częsciach to szukam pomocy, jeśli byście mogli pomoc mi tak teoretycznie cos złożyć ; * albo, żebym już sie zaczyms rozglądał, napalam się bardziej na więkrzści używanych częsci ; )

Napisano

Nie da się. Nie ma co się oszukiwać. No chyba, że za te 1300zł kupisz pare bzdetów a... o reszte poprosisz Mikołaja/Gwiazdkę.

Napisano

Nie da się. Nie ma co się oszukiwać. No chyba, że za te 1300zł kupisz pare bzdetów a... o reszte poprosisz Mikołaja/Gwiazdkę.

Nie chodzi mi o złożenie jakies super wyposionego bike którym bede mogl latac z 20 metrowych hop i 30 etrowych dropow ^^, jestem poczatkujący powiedzmy, ale tez wiem ze jak kupie na poczatek cos mniej przystosowanego to zaraz bede potrzebowal coraz to lepszych rzeczy bo bede chcial probowac skakac z czegos wiekrzego

http://allegro.pl/specialized-big-hit-sport-i2010291893.html

Co o tym sądicie ? ; )

• Mod Team
Napisano

Rower spoko, choć do FR/DH trzeba by trochę przerobić (wywalić dwa blaty z korby i przerzutkę i dać napinacz), ale jak on pójdzie za mniej niż 2tys. to będzie cud. Nie wiadomo też jak stan techniczny, cena podejrzanie niska. Generalnie z budżetem poniżej 2tys. najlepiej rozglądaj się za HTkami, dobry full to raz, większy wydatek, dwa, sporo droższy jest w utrzymaniu.

Napisano

Rower spoko, choć do FR/DH trzeba by trochę przerobić (wywalić dwa blaty z korby i przerzutkę i dać napinacz), ale jak on pójdzie za mniej niż 2tys. to będzie cud. Nie wiadomo też jak stan techniczny, cena podejrzanie niska. Generalnie z budżetem poniżej 2tys. najlepiej rozglądaj się za HTkami, dobry full to raz, większy wydatek, dwa, sporo droższy jest w utrzymaniu.

HTkami ? nie za bardzo orientuje się co to, jeśli byś mogl powysylać pare linkow. ogólnie rozglądam sie za hardtailami, tego znalazlem tak o, wydawał wydaje się być dobry i to za nie duze pieniądze, póki co ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...