kubson1226 Napisano 23 Grudnia 2011 Napisano 23 Grudnia 2011 WItam, jestem nowy na Forum, chciałbym zacząć składać rowerek na wiosne tak do 1300zł do lekkiego FR i DH, a że praktycznie nie mam zielonego pojęcia o częsciach to szukam pomocy, jeśli byście mogli pomoc mi tak teoretycznie cos złożyć ; * albo, żebym już sie zaczyms rozglądał, napalam się bardziej na więkrzści używanych częsci ; )
Mod Team sznib Napisano 23 Grudnia 2011 Mod Team Napisano 23 Grudnia 2011 Lepsze wyjście to kupno całego używanego roweru. Przy składaniu za wysyłkę każdej części płacisz osobno, za same wysyłki ponad 100pln pójdzie. Szukaj coś w stylu: http://allegro.pl/ns-bike-octane-one-dartmor-dirt-dh-street-okazja-i1994493134.html
rmn1 Napisano 23 Grudnia 2011 Napisano 23 Grudnia 2011 Nie da się. Nie ma co się oszukiwać. No chyba, że za te 1300zł kupisz pare bzdetów a... o reszte poprosisz Mikołaja/Gwiazdkę.
kubson1226 Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Napisano 23 Grudnia 2011 Nie da się. Nie ma co się oszukiwać. No chyba, że za te 1300zł kupisz pare bzdetów a... o reszte poprosisz Mikołaja/Gwiazdkę. Nie chodzi mi o złożenie jakies super wyposionego bike którym bede mogl latac z 20 metrowych hop i 30 etrowych dropow ^^, jestem poczatkujący powiedzmy, ale tez wiem ze jak kupie na poczatek cos mniej przystosowanego to zaraz bede potrzebowal coraz to lepszych rzeczy bo bede chcial probowac skakac z czegos wiekrzego http://allegro.pl/specialized-big-hit-sport-i2010291893.html Co o tym sądicie ? ; )
Mod Team sznib Napisano 23 Grudnia 2011 Mod Team Napisano 23 Grudnia 2011 Rower spoko, choć do FR/DH trzeba by trochę przerobić (wywalić dwa blaty z korby i przerzutkę i dać napinacz), ale jak on pójdzie za mniej niż 2tys. to będzie cud. Nie wiadomo też jak stan techniczny, cena podejrzanie niska. Generalnie z budżetem poniżej 2tys. najlepiej rozglądaj się za HTkami, dobry full to raz, większy wydatek, dwa, sporo droższy jest w utrzymaniu.
kubson1226 Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Napisano 23 Grudnia 2011 Rower spoko, choć do FR/DH trzeba by trochę przerobić (wywalić dwa blaty z korby i przerzutkę i dać napinacz), ale jak on pójdzie za mniej niż 2tys. to będzie cud. Nie wiadomo też jak stan techniczny, cena podejrzanie niska. Generalnie z budżetem poniżej 2tys. najlepiej rozglądaj się za HTkami, dobry full to raz, większy wydatek, dwa, sporo droższy jest w utrzymaniu. HTkami ? nie za bardzo orientuje się co to, jeśli byś mogl powysylać pare linkow. ogólnie rozglądam sie za hardtailami, tego znalazlem tak o, wydawał wydaje się być dobry i to za nie duze pieniądze, póki co ;D
kubson1226 Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Napisano 23 Grudnia 2011 HT = hardtail no właśnie o to mi chodzilo ; )))), mam jeszcze jedno pytanie. ramy dartmoor są dobre ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.