Bikermen Napisano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 23 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Genialne, od razu przypomina mi się ścieżka króla z malagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P3NNY Napisano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 A weź w ogóle, w życiu bym tam nie wyjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Ile krzyży było po drodze? Na nogach to może bym poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy1986 Napisano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Ciarki przechodzą jak to się ogląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 No way, wołami by mnie tam z rowerem nie zaciągnęli. Bez praktyki na nortshorach nie ma co podchodzić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Nawet pieszo bym nie próbował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 23 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Pampers napełniony po brzegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Ja bym tam się przejechał. Adrenalina trochę. Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter127 Napisano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Za nową zjazdówkę bym tam nie wszedł nawet na pieszo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweloko Napisano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Wystarczy za moco się w prowo pochylić i po tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Ciekawe czy ktoś w SPD próbował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Super trasa... już nam przeszło po głowie jak się na wakacje wybrać do Austrii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typek99 Napisano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Nie ma lipy.Jest hardcor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Ale za to przed śmiercią cudowne widoki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 26 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Obłędne. Zjazd tą ścieżką z powodzeniem mógłby zastąpić tabletki na rozwolnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typek99 Napisano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Polskie drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 26 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Podobne wrażenie zapewnia PKP- taniej i na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalSBK Napisano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 gdzieś widziałem filmik jak ktoś spadł, a raczej spadał bo trochę to trwało, ale nie mogę go znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvin Napisano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 co ja pacze?! istne samobójstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 27 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 No way, wołami by mnie tam z rowerem nie zaciągnęli. Bez praktyki na nortshorach nie ma co podchodzić . Panie, na northshorach jak polecisz to najwyzej kilka metrow w dol... Mam jakas tam praktyke na w/w drewnianych konstrukcjach, ale tu to musieliby mi dac roczne obroty mojego szefa... Durnykot slusznie prawi - w pkp jest o wiele taniej, a juz szczegolne wrazenia to moga zapewnic ukrainskie koleje gdzie wagon pociagu jadacego w gory, dzielisz z rozowymi prosiakami i slicznymi owieczkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzych0 Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Ciekawe czy ktoś w SPD próbował Mogę się mylić, ale w 3:59 chyba jest odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.