Skocz do zawartości

[Widelec] Amortyzator Marzocchi 55 TST2 160mm - czy warto?

Rurku

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wysłałem ostatnio na gwarancję amortyzator Marzocchi 55R o skoku 140mm - okazał się inny niż opisywali w specyfikacji roweru - prawidłowo miał to być 55RS 160mm...

Dzisiaj otrzymałem od sklepu maila z propozycją zamiany na Marzocchi 55 TST2 160mm.

Google jak na złość nie chce mi zbyt wiele powiedzieć o tym amorku. W większości widzę niezbyt pozytywne opinie. Ze specyfikacji wynika, że ma on blokadę skoku, która mi osobiście niekoniecznie jest tak potrzebna.

Tu pojawia się wątpliwość - czy warto godzić się na taką zamianę? W grę wchodzi również sprzedaż nowego widelca na własną rękę - dołożyłbym i kupił coś większego - ale czy wtedy mi on szybko zejdzie?

Pozdrawiam

Zaproponowano Ci wyższy model na miejsce najbardziej badziewnego Marzocchi jakie ostatnio zostało wyprodukowane (55r z tłumikiem suntoura, który zresztą ulegał zapowietrzeniu i trzeba go było wymieniać). Ja bym się nie zastanawiał, ewentualnie sprzedał amortyzator jako nowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...