Tiutyt Napisano 22 Grudnia 2011 Napisano 22 Grudnia 2011 Zakupiłem niedawno rower Kross Hexagon X3 i chciałbym się dowiedzieć, czy to był dobry wybór. Rower ten będzie mi potrzebny do jazdy po normalnej drodze, na krótkie jak i długie podróże. A i od czasu do czasu chciałbym zjechać na jakąś bardziej wyboistą drogę...
Mod Team michuuu Napisano 22 Grudnia 2011 Mod Team Napisano 22 Grudnia 2011 Nie pytaj po zakupie bo nabawisz się wrzodów żołądka jak posypią się posty z oceną. Jak do rekreacji to czemu nie, chociaż ja wolałbym trekingo-podobnego jeżeli nie planujesz eksploracji głębokich bezdroży.
Mod Team safian Napisano 22 Grudnia 2011 Mod Team Napisano 22 Grudnia 2011 Uwielbiam takie pytania po zakupie Nie napisałeś najważniejszego, czyli za ile i na jakim dokładnie osprzęcie, nie napisałeś również jaki stan roweru, także albo idź na forum wróżbiarskie, albo dopisz te informacje :-)
nemo2009 Napisano 22 Grudnia 2011 Napisano 22 Grudnia 2011 nie napisałeś również jaki stan roweru, To nowy model,więc egzemplarz raczej nie jest używany. Jeśli dałeś cenę katalogową,to można za nią kupić rowerek nieco lepszy.Chociażby z napędem 24 biegowym.
Tiutyt Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Napisano 23 Grudnia 2011 Rower jest nowy. Dałem za niego 1080 zł.
Mod Team michuuu Napisano 23 Grudnia 2011 Mod Team Napisano 23 Grudnia 2011 Czyli cena bez fajerwerków. Nie zadawaj takich pytań po fakcie ,kupiłeś więc ciesz się rowerkiem. W stosunku do poprzednich modeli ten jest ładniejszy, wyposażenie nie powala (http://www.kross.pl/pl/2012/mtb/hexagon-x3) ale cena wyznacza standard. Zawsze można modyfikować w miarę zużywania się części.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.