kazafaza Napisano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 HELLo-: Odwiedzam nasze piękne miasto kilka razy w roku na kilka tygodni, kiedyś jeździłem głownie w Lasku Arkońskim, okolicach Głębokiego, Osowa itp...jestem ciekaw czy jest jakaś grupa która regularnie buszuje w tych terenach(jestem z Centrum więc łatwiej mi się tamże dostać, aczkolwiek gdyby działo sie coś ciekawego w Puszczy Bukowej to z chęcią podjadę). Preferuję MTB, nie jakieś slopestyl'owe wariactwa tylko Enduro, XC, turystykę...jakkolwiek to zaszufladkować - po prostu wolę teren niż szosę(choć zdaję sobie sprawę że czasem trzeba dojechać, przejechać przez ulicę, więc asfaltu się nie boję). Dystans około 50km +/- 20km zależnie od dnia(z reguły poprzedzającego jazdę; ). Nocne wypady w las też jak najbardziej mnie interesują!!! Jutro po Masie jadę z kolesiem na jakiś mały objazd miasta, tempo raczej spokojne, w planie jakiś postój np. w Chacie k. Arkonki na jedno małe grzane...podejrzewam że nie zrobimy więcej niż 30km, choć zależy co nam odbije...jeśli ktoś ma ochotę na doczepkę to zapraszam! POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Ja moge sie zgadać na jakąś nocną jazdę >>> w weekend śmigam DH więc raczej ciężko, no ale od czasu do czasu mogę jakiś wypad enduro zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Cześć Damian, jesteś z lewo- czy prawobrzeża? Pasowałby Ci Lasek Arkoński czy raczej Puszcza? Sądzę że niebawem coś szybko ogarnę, mam jeszcze ok. dwóch tygodni czasu na wariactwa i planuję może z dwa wypady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Jestem z lewobrzeża(okolice podzamcza), w Szczecinie pasuje mi głównie lasek arkoński przy obecnej pogodzie bo wiatr nie sprzyja przejazdom na prawobrzeże... Po nowym roku będę w Szczecinie więc jakoś możemy planować wyjazdy. Jeszcze musze się tylko dokładnie dowiedzieć jak ułoży mi się plan tygodnia ale wypady najlepiej i tak w weekend myślę>>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobike Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Jak już jeździsz na osowie arkonce i warszewie to zapraszam w stronę polic praktycznie cała ta przestrzeń pomiędzy miastami to las, przekrój nawierzchni rozmaity, spore górki wbrew pozorom bo police są niżej niż szczecin a pomiędzy nimi są górki (spore) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.