marcinusz Napisano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Zbłądziłem dziś na stronę Silesia MTB i z radością odnotowałem, że podano termin zawodów w 2012 r. Zdaje się, że to rozwiewa wątpliwości, że zawody odbędą się ponownie. Termin nietypowy jak na Silesię, nie koniec maja, a początek czerwca. Wybór wydaje się idealny, bo 03.06.2012 nie koliduje z imprezami Golonki, Grabka i chyba żadnymi innymi ważnymi. Spora zatem szansa, że tak jak w 2010r. na starcie pojawi się wielu mocnych zawodników. Rezerwujcie termin i przyjedźcie mi dokopać Edit: Dla tych, którym nazwa zawodów nic nie mówi: są to zawody organizowane w Wojewódzkim Parku Kultury i Rozrywki w Chorzowie. Do wyboru były zawsze trzy dystanse: ok. 17, 34 lub 51km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ciekawe jak tam moje niewykorzystane wpisowe z tego roku, czy nie przepadło Całkiem prawdopodobne, ze się pojawię ponownie na Silesia Cup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ha. Może w 2012 i ja się pojawię. Do czerwca skończę modernizację roweru i zobaczymy. Do Parku Chorzowskiego mam rzut beretem. Ok. 10 minut jazdy. Termin jest jak najbardziej w porządku. Na jakim dystansie chcecie startować? Ja pokuszę się tylko o MEGA (34km) prawdopodobnie. Ale zobaczymy jak to będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 No myślę, że po raz trzeci stawię się na tę imprezę Fajnie, że jest kontynuacja !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 W 2010 byłem 4 w M3 na Giga, w 2012 chciałbym wskoczyć na podium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacakatowice Napisano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Jakieś wpisowe jest czy jak to wygląda ? Jestem z Katowic, więc chętnie odwiedzę Chorzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 W 2010 byłem 4 w M3 na Giga, w 2012 chciałbym wskoczyć na podium W 2010 ledwie ukończyłem. W 2011 r. garść ludzi wyprzedziłem - w tym sporo na ostatnim okrążeniu. W 2012r. będę celował w okolice 3/5 stawki Jeśli obsada będzie mocna, to cel może mnie przerosnąć Raczej w wyprzedzonych przeze mnie nie będzie piootrj'a, bo skubany wyraźne postępy robi bacakatowice, zawsze była opłata. W ostatnim roku dość niska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 W 2010 byłem 4 w M3 na Giga, w 2012 chciałbym wskoczyć na podium Zapomnij @marcinusz - znów powalczymy no i może wreszcie uda się spotkać i pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 bacakatowice Tu masz wszystko http://www.silesiamtb.pl/regulamin/ 6. OPŁATY (dotyczy wszystkich dystansów i kategorii wiekowych): 20zł – przelewem do dnia 25.05.2011 włącznie (liczy się data wpływu na rachunek Organizatora) 40zł - w dniu zawodów (wyłącznie w Biurze Zawodów w sobotę lub niedzielę, w formie odliczonej gotówki) Organizator nie zwraca opłaty startowej osobom, które nie wzięły udziału bądź nie ukończyły zawodów. 20 zł to nie jest dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 22 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Mam rodzinkę w Mysłowicach, więc postaram się do nich wpaść i przy okazji wystartować w tej imprezie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 piootrj, nie zapeszaj Franio, zachęcam! To naprawdę fajny ścig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Hmhmhmh, mieszkam dosc niedaleko od chorzowa, coś mi się zdaje, że sie pojawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asp891 Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Zrobię wszytko żeby tam przyjechać Mam sentyment do tych zawodów pierwszy rok startów i właśnie w Chorzowie pojawiłem się na podium ( 3 miejsce mini i to z katarem ). W tym roku bardziej ambitnie może na giga się skuszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avacs Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ja się pojawię, mieszkam 5 minut od parku więc nawet się nie spocę na dojeździe. Startuje w GIGA nie żeby wygrać ale postaram się jak najlepiej ale wszystko dla rekreacji. Wszystkim startującym życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maltan Napisano 22 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Wybór wydaje się idealny, bo 03.06.2012 nie koliduje z imprezami Golonki, Grabka i chyba żadnymi innymi ważnymi. Chyba że ktoś wybiera się na Sternfahrt do Berlina Więcej info http://www.adfc-berlin.de/aktionenprojekte/sternfahrt.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczympek Napisano 22 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Wybieram się tam na mój pierwszy wyścig mam nadzieję, że zachęci mnie do kolejnych. Na początek myślę minia albo mega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Megan23 Napisano 22 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Należy wziąć pod uwagę, że w wypadku tego ścigu mini to 30parę minut, mega godzina z hakiem, a nawet giga to kwestia mniej niż 2h, czyli niektóre edycje mini Golonki mogą być porównywalne czasowo do tego GIGA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 22 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Dlatego Ci, którzy z regóły jeżdżą mega spokojnie mogą pojechać giga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 22 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Może bez przesady z porównywaniem giga Silesii do mini z seryjnych maratonów. W 2010 tylko kilku najlepszych zeszło poniżej 2godzin. W 2011 1/5 stawki. Niemniej, dystans ok. 50km przy przewyższeniu ok 500-600m jest spokojnie do ogarnięcia, więc nie bać się i startować na giga. Ja w 2010 debiutowałem w ściganiu się i bez żadnego przygotowania jakoś ukończyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 23 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 To trenujcie, bo stawka zapowiada się bardzo mocna I oby pogoda dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avacs Napisano 23 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Do czerwca jeszcze czas. Każdy zdąży wyszlifować formę na maraton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asp891 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 I oby pogoda dopisała Dla kolarzy każda pogoda jest dobra, śnieg, deszcz, grad, wichura, upał, dodają dreszczyk emocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 To trenujcie, bo stawka zapowiada się bardzo mocna I oby pogoda dopisała To fakt, stawka z roku na rok coraz silniejsza. Coraz ciężej o dobry wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owen777 Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Niestety muszę Was zmartwić. Nie wiadomo czy zawody odbędą się, bo nie mamy sponsorów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 postarajcie się bo ja będę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.