Skocz do zawartości

[Rzeszów] kradzież butów

Gregorius04

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

W zeszłym tygodniu skradziono mi w Rzeszowie obuwie na szosę i MTB (z piwnicy w rejonie ul. Strażackiej). Rozmiar 43.

Chodzi o:

1. Adidas Vueltano (jak na zdjęciu - identyczny kolor) - nie zdążyłem się nawet nacieszyć bo sezon się skończył - nowe z przykręconymi czerwonymi blokami

2. buty MTB firmowane przez b'Twin (Decathlon) - te były używane przez 1 sezon - www.decathlon.com.pl/PL/buty-rr6-czarne-96280234/

Bardzo proszę o pomoc miłośników dwóch kółek z Rzeszowa. Odrestaurowałem "szosówkę", kupiłem buty i przyszły sezon pewnie mam z głowy bo nie stać mnie na nowe buty szosowe.

post-147954-0-55880500-1324422352_thumb.jpg

I musiałby być PEWIEN, że to faktycznie te buty.

Gdybym 11 lat temu zobaczył innego rowerzystę w Wałbrzychu w "moich" adidasach rowerowych to byłbym na 99 procent pewien że należą do mnie, bo wówczas kupienie tych butów (jak i ogólnie butów rowerowych) było trudne, wybór minimalny a ja po te pojechałem do sklepu w Czechach. W tym czasie mało kto nawet mówił o butach spd turystycznych.

Uważaj przy wyciąganiu wniosków, gdy kogoś zobaczysz lub nawet gdy ktoś cię poinformuje o tym że taie buty widział.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...