ukaniex Napisano 20 Grudnia 2011 Napisano 20 Grudnia 2011 Poszukuję hali do piłki nożnej którą można wynająć na 1-3 godziny. Jeżeli znacie takie miejsca oraz macie kontakt proszę pisać w temacie. Sprawdzone przeze mnie miejsca to Gołąbki oraz Michałowice, jednak tam mam za daleko. P.S. Jeżeli są entuzjaści piłki halowej to zapraszam. ;-)
eloo Napisano 20 Grudnia 2011 Napisano 20 Grudnia 2011 praktycznie w każdej szkole popołudniami można wynająć halę kwestia ceny, przynajmniej w mojej okolicy - saska kępa
bobiik Napisano 20 Grudnia 2011 Napisano 20 Grudnia 2011 Na solcu jest wolny jeden termin,soboty 21.00. Na saskiej moze sie cos znajdzie. Na saskiej tylko sobota lub niedziela-koszt 250zl/h
ukaniex Napisano 20 Grudnia 2011 Autor Napisano 20 Grudnia 2011 Dzięki Piotrku za tel. ;-) Nie jest to takie oczywiste, kilka szkół już schodziłem i często dyrektorzy/-rki nie są zainteresowani współpracą chyba, że grupą zainteresowana byliby kombatanci na wózkach. Poza tym mało która szkoła ma szatnie wyposażone w prysznice oraz hale z kauczukową podłogą.
Krawcowy Napisano 15 Stycznia 2012 Napisano 15 Stycznia 2012 http://halapilkarska.pl/ fajna hala, kiedyś na niej grałem niestety nie wiem ile kosztuje. Popytaj się też np w I LO na Żoliborzu, jedynka.org , porządna hala, zaplecze również (prysznice, porządne szatnie)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.