ukaniex Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Poszukuję hali do piłki nożnej którą można wynająć na 1-3 godziny. Jeżeli znacie takie miejsca oraz macie kontakt proszę pisać w temacie. Sprawdzone przeze mnie miejsca to Gołąbki oraz Michałowice, jednak tam mam za daleko. P.S. Jeżeli są entuzjaści piłki halowej to zapraszam. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 praktycznie w każdej szkole popołudniami można wynająć halę kwestia ceny, przynajmniej w mojej okolicy - saska kępa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Na solcu jest wolny jeden termin,soboty 21.00. Na saskiej moze sie cos znajdzie. Na saskiej tylko sobota lub niedziela-koszt 250zl/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 20 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Dzięki Piotrku za tel. ;-) Nie jest to takie oczywiste, kilka szkół już schodziłem i często dyrektorzy/-rki nie są zainteresowani współpracą chyba, że grupą zainteresowana byliby kombatanci na wózkach. Poza tym mało która szkoła ma szatnie wyposażone w prysznice oraz hale z kauczukową podłogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krawcowy Napisano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 http://halapilkarska.pl/ fajna hala, kiedyś na niej grałem niestety nie wiem ile kosztuje. Popytaj się też np w I LO na Żoliborzu, jedynka.org , porządna hala, zaplecze również (prysznice, porządne szatnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.