oleczek1988 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 alkor dobrze prawi. Tylko problemem może być czas oraz dany dzień który nie każdemu może pasować. Moja propozycja jest taka aby osoby które mają chęć na grupową przejażdżkę rowerem powinna napisać na przykładzie poniżej: np. wzór-> użytkownik, godzina, dzień tyg. który pasuje wtedy po takim wstępnym rozeznaniu można by było założyć temat o terminie spotkania: data, godzina, miejsce czekam na wasze propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 1 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 oleczek1988 nie ma potrzeby zakładania takiego tematu, ponieważ on już istnieje i ma się dobrze Mozesz go znaleźc klikając tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek33 Napisano 1 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Dawno mnie nie było. Teraz tak- ktoś powie, że rower, że zimno, a ja mówię, że nie jeżdżę od jakiegoś czasu i jestem przeziębiony. Kiedy jeździłem w mróz, błoto , deszcz ze sniegiem, zawierucha było gucio, a tylko rower się zepsuł zaraz coś ze zdrowiem się dzieje. Ja jeśli chodzi o wyjazd wieczorem jestem otwarty na propozycje, ale dopiero w piątek , sobotę lub niedzielę z racji-raz-przeziębienia,dwa-naprawy roweru. Alkor ,ano stało się to, że wdepnąłem strzelił łańcuch i po zabiegu. Dobrze, że było blisko od domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Temat ustawek został podklejony. Jak ktoś ma pomysł na wycieczkę taką jak np dziś odbyliśmy z Minorem to pisze datę, miejsce, oraz godzinę i się ładnie wszystko ustala. Długoterminowe planowanie zazwyczaj nie wypala. A jazda w kilkanaście osób też mija się z frajdą bo każdemu co innego odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek33 Napisano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Pixon pisałeś gdzieś do mnie, ale zapomniałem gdzie ja tą wiadomość czytałem i całkiem z głowy mi wyleciało. Jak chcesz łączyć tematy to nie mam nic przeciwko, dla mnie bez znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Nocne przejazdy jeszcze funkcjonują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Mogą zacząć Ale teraz to godzina będzie znacznie późniejsza niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Ejjj, to pojedźmy gdzieś;] wieczornie czy nocnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Ja byłem w Lesie Łagiewnickim chyba w czwartek, albo w piątek. Chyba na sarny trafiłem, ale nie jestem pewien bo szybko zwiewały. Generalnie fajnie, prócz tego, że czasem byłem przerażony że nie wrócę już W świetle latarki nawet znane ścieżki wyglądają inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 9 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Teraz można jeździć. Zrobiło się nareszcie sucho i w miarę ciepło. W takich warunkach jazda to sama przyjemność. Jutro można by bylo gdzieś pojechać tylko ze za dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Ja najwcześniej to niedziela i za dnia, natomiast na późniejszą jazdę mógł by być następny poniedziałek-16.04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.