Nrv Napisano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 To fajnie. Jak coś będziemy się dogadywać via gg w przyszłym tygodniu to podjedziesz do nas na Janów i pojedziemy sobie razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleczek1988 Napisano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Podjadę szarym mutantem który jest zbudowany z myślą na zimę która mu służy szosówką strach jechać i szkoda mi jej jakby coś to zapisz sobie do mnie nr. tel. 796 59 21 41 [Olek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek33 Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Nie ma przebacz, 40 dzisiaj musi strzelić. ...i strzeliło...44. Polne drogi masakra, miałem ze 30 podpórek, lód, zamarznięte koleiny i kałuże,były odcinki, że musiałem prowadzić rower, a na bocznych asfaltach książkowa szklanka. Jechałem sobie zwyczajnie, nagle bum lód po którym jechałem pęka i stoję w kałuży 15cm głębokości i tak co trochę. Podpórki niektóre kończyły się na paznokciu, jeszcze milimetr, a leżałbym jak długi, doprawdy nie wiem jakim cudem nie zaliczyłem gleby. Jakoś ze mną jest tak, że im gorzej tym lepiej./ Łańcuch nie istnieje, a w jaki sposób napęd jeszcze pcha mnie do przodu to tajemnica , której nigdy nie pojmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 No to ładnie, mi się dzisiaj ciężko szło z pracy a co dopiero jazda. Zwłaszcza, że nie mam adapterów do swoich spd więc gleby były by co kawałek Btw. oddałem dzisiaj rower do złożenia i na czwartek umówiłem się na odbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek33 Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 No Marcinie! Czekam z niecierpliwością na obejrzenie Twojej ramy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleczek1988 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Rama będzie lakierowana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Czekamy na foty gotowej maszyny... BTW kto Ci robi przekładkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Rama została w oryginalnym malowaniu. A do przekładki zawiozłem go do serwisu przy "Piasta" na Puszkina Jak na razie jestem z nich zadowolony, wczoraj jak oddawałem ramę wszystko sobie z Panem Piotrem obgadałem dorzucił kilka swoich pomysłów więc pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek33 Napisano 27 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Zerwałem łańcuch wrrrrrr, nie byłem na masie w związku z tym wrrrrrrr, nie jeżdżę kilka dni wrrrrrrrrr, parę zł do wydania na nowy cały napęd- korba, przerzutka tył, łańcuch,wielotryb tył, manetki do przerzutek wrrrrrr, nie lubię wydawać pieniędzy na paliwo wrrrrrrrr;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Podpisuje się pod wypady:) u siebie na wsi regularnie śmigaliśmy nocą xD A na wschodzie fauna i flora jest bujna co sprzyja wyobraźni:D Kiedy kolejny wypad szykujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek33 Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 rozumiem, że jesteś/mieszkasz w Łodzi? Jak tylko napęd będzie gotów, odezwę się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Ja chyba reaktywuję się jednak dopiero na wiosnę Ew. w lutym Masa i to tyle A tak btw. to fajnie by było zorganizować jakąś liczniejszą jazdę na wiosnę, ale to już będziemy myśleć za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Ja muszę, jak się okazał, ogarnąć jeszcze koło-.- no, ale jakoś po tym 3cim lutego- I'm in! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 No to do dzieła Panowie:) i trzeba będzie gdzieś ruszyć O północy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleczek1988 Napisano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Nrv okazał się spoko gość a co do jego roweru -> super wygląda Natomiast co do masy krytycznej generalnie przejazd w trybie "żółwim" co przy takiej temperaturze zalecałbym ciut szybsze tempo ale poza tym całkiem porządku. Poza tym nie zapomnę jak z kolegą Nrv zostaliśmy poczęstowani herbatą z termosu od pewnego pana. Ja osobiście byłem z lekka zaskoczony że są istnieją jeszcze dobrzy ludzie którzy wyciągną pomocną dłoń do ciebie ale z drugiej strony herbatka się przydała pomijając że ciut "za mało cukru w cukrze" nie mniej jednak serdeczne dzięki dla tego pana . Aha bym zapomniał o tym że następnym razem wezmę ze sobą termos z ciepłą herbatą która się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gach Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 to ja też się tutaj przyłącze co prawda nie udało mi się dotrzeć na ostatnią masę, zajęcia i zliczenia mnie pochłonęły. za to chętnie się pisze na jakiś wypad w weekend, może nie będzie to szaleńcza jazda, ale fajnie by było uskutecznić mroźny trip po łagiewnikach na przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek33 Napisano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Dobra, więc biorę się za rower bo jakoś nie mogę się w sobie zebrać, coraz więcej chętnych na nocne igraszki z dzikami i w to mi graj !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 A ja mam niejasne wrażenie, że część to o dziennych wypadach tu pisała... Swoją drogą- temperatury w nocy teraz konkretne;] co trochę mi utrudnia prowadzenie kampanii pt.'No, ale Wojtek ja chcę na ten nocny wypad! Też chciej! Proszę, proszę, proszę' Krzysiek co z rowerem się zadziało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gach Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 nocny jak najbardziej, ale to się muszę zmobilizować w zakupie kasku bo mam pech do nocnych tripów i wyrastających znikąd drzew (btw chyba czytałam o tym nocnym rowerowaniu na forum masy niedawno ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Również był tam temat założony Jeśli chodzi o ten weekend to jak dla mnie za zimno, poza tym wieczorem jestem niedostępny. Natomiast od 12 lutego wybieram się na 8 dni zaległęgo urlopu i jeśli nie będzie za zimno to chętnie się gdzieś wybiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Dobra, dobra. Jedzie ktoś jutro w nocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleczek1988 Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 dziś i jutro zapowiadają że będzie zimno W ciągu dnia to jeszcze bym się pisał na wypad ale nie w nocy btw.zapomniałem że jutro wizyta u Ortopedy, słabo się konserwuje i zaczyna szwankować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ja jak coś- od następnego tygodnia jestem dostępna. Swoją drogą można by jakiś dzienny wypad też ustawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 alkor, przecież wiew pisał w temacie innym, że dziś jedziemy, i czy są chetni. W sumie nie wiem czy ktoś jeszcze jedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 No, wiem, wiem- ja tak bardziej przyszłościowo wspominam o tym, ze można by coś dziennego ustawić. z jakimś większym wyprzedzeniem to może by się wtedy więcej osób zebrało:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.