krzysiek33 Napisano 7 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 . Jazda sympatyczna choć dłuższe postoje niewskazane. Kiedy były te dłuższe postoje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Panowie, a ja tak nieśmiało zapytam, gdzie myjecie rowery po takiej jeździe? Na rogu Rokicińskiej i Hetmańskiej budują myjnie samoobsługową - będzie łatwiej umyć rower, ale teraz gdzie spłukać błoto z ramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek33 Napisano 7 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 robią się schody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 krzysiek33 - Miałem na myśli ten moment, kiedy rozmawialiśmy przy klasztorze. Gdyby taki postój był podczas jazdy to niekoniecznie dałby korzystne efekty. Byłeś dziś w terenie? Ja od rana zrobiłem niezły kawał asfaltu a potem trochę po Parku Krajobrazowym... rebel - ja nie myję roweru bo wiem, że znów gdzieś go upaprzę. Jak jest zabłocony to najlepiej wskoczyć w jakąś kałużę bo to z reguły pomaga:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek33 Napisano 7 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 No fakt, zapomniałem o tym, że kiedy się rozjeżdżaliśmy, pogadaliśmy trochę i przewiało nas. Nie byłem nigdzie, mam ten ból kolan jeszcze, ale mam nadzieję, że przejdzie do jutrzejszego wieczoru bo mam chęć przejechać się trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Rebel też czekam na tą myjnię Tylko, że za 2PLN to umyje się tam więcej niż jeden rower Będzie można umawiać się na jakieś zbiorowe mycia np za 2zł 4 rowery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Dziś rano nie pojechałem. Może ktoś się wybierze pomiędzy 19-20 na półtorej godziny kręcenia po Łagiewnikach. Możemy wcześniej np o 17. Dajcie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek33 Napisano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Jeśli Ci odpowiada moje tempo i poprzednia trasa to możemy się przejechać. Co do mycia roweru to rzeczywiście kałuża dla grubszego zmycia błota, a przed samym wprowadzeniem roweru do domu myję koła w skrzynce balkonowej-specjalnie kupiłem w OBI- 80cm dł., nie pamiętam ile zapłaciłem,ale sporo mniej niż 10zł. Napełniam do połowy wodą i kręcę kołem, a jak wredne błocko to mam taką szczotkę ryżową i kręcąc szoruję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ja odpadam bo na trening jadę. Natomiast w tym tygodniu będę pracował od rana także jeśli pogoda będzie łaskawa to będę mógł pojeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek33 Napisano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 No to gitara, jak będziesz miał w tygodniu czas to pisz. Mnie jeszcze ból kolan do końca nie przeszedł, ale co tam, TWARDYM CZA BYĆ, NIE MIENTKIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 U mnie się trochę zmieniła dyspozycja czasowa. Jeśli pasuje Ci koło 20 to możemy spotkać się gdzie ostatnio i przejechać wybraną trasą. 608780078 - do mnie numer. Zamykam kompa i idę po pizzę. Dzwoń albo napisz sms'a co i jak.Heja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek33 Napisano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Smacznego !!! i 45 pękło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Hmm, tak myślę czy dzisiaj by się nie przejechać. Tylko muszę jeszcze skontaktować się z kumplem i podjechać do sklepu po dętkę i oponę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Czekam na konkrety co do czasu i miejsca. Może dam radę dołączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 9 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Również bym się z Wami wybrał dzisiaj na rower o ile planujecie jazde asfaltami lub jakimiś utwardzonymi drogami - nie las Proponuje godzinę 18.00 w arturówku, moj tel. 666-472-888 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boryna89 Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Woleli byśmy z Nrv godzine 17. Jak o 18 byśmy się ustawili to zanim my wrócimy na widzew to już trochę późno będzie a on jutro o 4.30 wstaje na robote. Jeśli pasuje wam 17 to może być Arturówek tam na moście między stawami albo Kaloryfer. Numer do Nrv jest gdzieś tam wcześniej podany jbc. Także jeśli do wieczora się nie rozpada to o 17 będziemy na 100%. PS. Jak by ktoś miał pożyczyć jakieś świecidło na przód to był bym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Dobra pasuje nam 18 jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek33 Napisano 9 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Jak było? Pisać pisać! Kurcze, jak ktoś jedzie, a ja nie, to żal dupę mi ściska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 9 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Mnie też, tylko dlatego, że musiałem zostać godzinę dłużej w robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Jak było? Pisać pisać! No niestety, wszyscy odpadli więc zostaliśmy we 2 i pojeździliśmy trochę po swoich okolicach. Namówiliśmy jeszcze jednego kumpla ale po niecałych 10km chciał wracać.. Poza tym na 3 rowery tylko ja miałem oświetlenie z przodu. Zaliczyłem jedną glebę Przy zawracaniu trochę się zagadałem i zapomniałem ze mam lewą nogę nie wypiętą, chciałem na niej stanąć i gleba Może uda nam się innym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Dużo km zrobiliście? Gdzie się kręciliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 rebel nie całe 20km chyba wyszło. Jechaliśmy wzdłuż torów przez Andrzejów, Bedoń i te okolice. Generalnie asfalt i mocno ubite drogi. Szkoda, że po porannym śniegu teraz dość mocno pada deszcz Mam nadzieje, że się to zmieni i np jutro będzie można się gdzieś przejechać A teraz zabieram się za poszukiwania jakiejś ciekawej kurtki przeciwdeszczowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek33 Napisano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 A teraz zabieram się za poszukiwania jakiejś ciekawej kurtki przeciwdeszczowej To jak coś znajdziesz w normalnej cenie to daj cynk. Ja zobaczę na obywatelskiej 115 jutro. Darty24 ma fajną... Skąd masz Darek? Kupiłem taką w lidlu , ale okazała się mało przeciwedeszczowa trzeci edit.... Jutro jadę pojeździć o ile nie będzie padać... czwarta Edyta hcyba, że kupię kurtkę na obywatelskiej przeciwdeszczową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ja myślę o czymś takim: http://www.mikesport.pl/sobike-amazon-lekka-kurtka-rowerowa.html Ma długi tył i kaptur co jest dużym plusem w kurtce przeciwdeszczowej Co do jazdy jutro to jak nie będzie padało możliwe, że się pojawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek33 Napisano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ciekawe jak z jej nieprzemakalnością po czasie. Fajna , ale nie tania , ale jeśli dobra , ale, ale, ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.