Laqss24 Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Na stronie organizatora pojawił się terminarz BM 2012 http://www.wp3.pl/ht...orumbikviewtop/ . Jak miejscowości nie ulegną zmianie, to na 7 edycjach będę walczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Hehe, Głuszyca u Grabka? Niech puści maraton trasą Golonki z zaskoczenia, ludzie wielkie oczy będą robić na trasie . Szkoda że Karpacz nie jest finałowy, Grabek zawsze robi późno finał i rok temu z przyjemnością pojechałem w Karpaczu w październiku. A trasa w Świeradowie jest nudna i nie opłaca się jechać tam na zawody. Ogólnie możliwe że parę bliskich edycji zaliczę, ale raczej niewiele. Jazda łatwymi trasami szybko się robi nudna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 A gdzie Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Ale jaja! Nie ma Pozka. W sumie to się nie dziwię. Po tegorocznym korku na przejściu pod Warszawską... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 I koniec legendarnych pociągów... szkoda, na swój sposób to była całkiem fajna odmiana mtb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Poznania nigdy nie jechałem i nie będę tęsknił, tej edycji nie powinno być w ogóle w kalendarzu i to w środku sezonu. To ma być MTB, a nie jazda po płaskim Głuszyca pewnie pójdzie po asfaltach, bo po na trasie Golonko zabrakło by wykrzykników Grabkowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stigzak Napisano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Nawet nie brałem pod uwagę Poznania, nudy na maxa np. hamulce były w użyciu przy wyprzedzaniu dzieci z Mini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ja się cieszę, że została Bielawa, bo trasa była naprawdę fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.