emuv Napisano 18 Grudnia 2011 Napisano 18 Grudnia 2011 Witam, Poszukuję okularów w cenie nieprzekraczającej 250zł, obwód głowy raczej w normie. Chcę by były warte swojej ceny, bo nie wiem za co dałem 200zł na shimano antares...Zastanawiam się nad uvex crow pro
mess Napisano 19 Grudnia 2011 Napisano 19 Grudnia 2011 uvex racer uvex racer uvex racer uvex racer uvex racer uvex racer uvex racer uvex racer uvex racer uvex racer uvex racer uvex racer uvex racer uvex racer uvex racer uvex racer uvex racer uvex racer uvex racer uvex racer uvex racer :D
soleo Napisano 8 Stycznia 2012 Napisano 8 Stycznia 2012 Hej, tylko nie Uvex Racer! Miałam takie w 2009 roku,bardzo szybko łamią się "noski" a potem pęka ramka. Po 6 miesiącach - roku jazdy. Nosków nie mozna dokupić. Gdyby nie te awarie to faktycznie okulary bardzo wygodne. Możliwe, ze producent jakoś je ulepszył, możesz przetestować na własnym portfelu. Teraz mam Shimano Zenith - już ze 2 sezony i mogę je polecić. Trwałe i nie ustępują w wygodzie uvexom, ale są ciaśniejsze, czyli na mniejszą głowę. Najlepiej przymierzyć. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.