Sadek Napisano 18 Grudnia 2011 Napisano 18 Grudnia 2011 Witam wszystkich forumowiczów, jestem doćć wysoki (około 200 cm) i swoje ważę( około 115 kg). Szukam roweru Mtb do 1500 zł ale jeżeli cena troche przekroczy granice i rower bedzie tego wart to moge doplacic. bylem w sklepie rowerowym i sprzedawca polecil mi cztery modele: - Giant Rincon cena 1249 zł - Giant Yukon cena 1449 zł - Scott Aspect 50 cena 1590 zł - Unibike Fucion cena 1259 zł. Mi najbardziej widzi sie peirwszy model- dobra cena. A wy który najbardziej polecacie?? Moze znacie jeszcze jakis ciekawy model ktorego tu nie wymienilem?? I czy znacie sklep na terenie trojmiasta lub internetowy w ktorym ceny beda nizsze niz te? Pozdro Sadek
bodzio12 Napisano 18 Grudnia 2011 Napisano 18 Grudnia 2011 Gośc jakiś niepełno sprytny czy co?Z twoim wzrostem i wagą to mtb 29 er bez wątpienia .Wejdź na dział 29er i zapytaj.W tej cenie to jakiś giant talon 29er jedynie . Edit 2 tyś kosztuje .Lepiej nazbierać jeszcze te 5 sów i cieszyć się jazdą niż jeździć na motorynce
Sadek Napisano 19 Grudnia 2011 Autor Napisano 19 Grudnia 2011 Dzieki ale 2 tys to jednak zdecydowanie za duzo. Dodam jeszcze ze nie znam sie wogole na rowerach a tym bardziej na osprzecie wiec mogl by mi chociaz ktos napisac ktory z w/w ma najlepszy sprzet i mozliwosc w przyszlosci ewentualnych zmian?? pozdro Sadek
timex550 Napisano 21 Grudnia 2011 Napisano 21 Grudnia 2011 bodzio12 Zasadniczo każdy rower ma możliwość rozbudowy. Z tych co wymieniłeś, to ja bym się zastanawiał najbardziej nad Scott'em i Unibike'iem. Mają dobry osprzęt jak na tą cenę. Ten Giant Yukon też w miarę. Co do Giant Rincon, to od razu go odrzuć - słabo wypada.
bodzio12 Napisano 21 Grudnia 2011 Napisano 21 Grudnia 2011 bodzio12 Zasadniczo każdy rower ma możliwość rozbudowy. Z tych co wymieniłeś, to ja bym się zastanawiał najbardziej nad Scott'em i Unibike'iem. Mają dobry osprzęt jak na tą cenę. Ten Giant Yukon też w miarę. Co do Giant Rincon, to od razu go odrzuć - słabo wypada. Ok zgadzam się .Chciałem tylko doradzic ,że lepiej o niebo dla niego 29er niż 26
timex550 Napisano 22 Grudnia 2011 Napisano 22 Grudnia 2011 bodzio12 Ja nic nie pisałem o twojej wypowiedzi. Autor tematu chciał opinii o konkretnych rowerach. Nie kwestionuje tego, że 29er byłby lepszy od 26. Chociaż wiesz... to kwesta kto co lubi. Jednemu wysokiemu bardziej będzie pasował 29er, a dugiemu wysokiemu tradycyjny 26. Dobra koniec off-topu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.