Putek Napisano 15 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Czy coś się stanie jeżeli klocki nie będą w równej odległości od tarczy?? mam hayesy 9, klocki sa juz starte i z jednej strony jest bardziej wysunięty tłoczek a z drugiej mniej. Jak to wyregulować?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobster Napisano 15 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Naprawdę z 50 takich tematów było... Poluzuj zacisk, zaciśnij klamke, dokręć zacisk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Putek Napisano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 co to mi pomoże skoro z jednej strony tloczek jest bardziej wysunięty niz z drugiej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobster Napisano 15 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 To wtakim razie rozepchaj tłoczki, a dopiero potem ustaw zacisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 15 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Ja tak mialem to zablokowalem czyms juz nie pamietam czym klocek zeby sie nie zblizyl i nacisnalem klamke pare razy i sie wyrownalo z drugim i teraz jest gitez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Putek Napisano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Wielkie dzięki Lobster rozpechanie tłoczków pomogło. Teraz działa miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.